2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

PR XII.kerület

A szőnyeg az otthon ékszere

Több mint két évtizedes tapasztalattal, több ezer szőnyeggel és hatalmas akciókkal várja régi és új vásárlóit a Kabiri szőnyegház a Krisztina körúton. Most a magánlakások után, óriási akció keretében az állami és közintézményeket, iskolákat, irodákat szeretnék otthonosabbá tenni a termékeikkel.

– Akár ötven százalék kedvezményt is kaphat az, aki ilyen célra vásárol szőnyeget és a régi, megunt darabokat is beszámítjuk. Ha van olyan, a helyiség stílusához már nem illő szőnyeg, amitől nem fáj megválni, a Kabiri szőnyegházban most annak árával olcsóbban vehet újat – számolt be legújabb akciójáról a tulajdonos, Jamal Abdul Naser, akitől legutóbb az Országos Széchényi Könyvtár számára vásároltak szőnyeget.


A családi tradíciókon alapuló szakértelemmel, és nagy helyismerettel rendelkező üzletvezető és csapata minden réteget szeretne kiszolgálni, ezért több mint kétezer, többnyire afgán és iráni, exkluzív kézi csomózású perzsa, vagy olcsóbb, gépi perzsaszőnyeget tartanak raktáron, különböző méretekben, akár egy-két ezer forinttól, az igazán exkluzív, több millió forintos darabokig.

A természetközeli, hippi színekben pompázó kelimek a legtrendibb, legfiatalosabb lakásban is megállják a helyüket, ráadásul ezeknek a daraboknak is több évtized az élettartamuk. Mindehhez lakberendezési tanácsadást, házhoz szállítást, és helyszíni kipróbálást is biztosítanak, szintén ingyenesen. Régi, rusztikus darabokat javítani, és restaurálni is tudnak, valamint tisztítást is vállalnak, így teljes körű szolgáltatást nyújtanak azoknak, akik értékelik ezeket az otthonosságot adó, tartós textíliákat.

– Talán egy padlót könnyebb felmosni, de egy szőnyegnek története van, több évtizedig kitart, és melegséget sugároz – magyarázta a Kabiri szőnyegház tulajdonosa, Jamal Abdul Naser.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ajándékozás extra figyelemmel 

    Ajándékozás extra figyelemmel 

    Közösen indított jótékonysági akciót Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Máltai Szeretetszolgálattal. December 22-ig gyűjtik a nehezebb anyagi körülmények között élő gyerekek számára összeállított cipősdobozokat.

  • Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    2019-ben a TV2 Csoport mindhárom célcsoporton vezet az RTL Magyarországgal szemben, így a legnézettebb csatornaportfólió a január 1-től december 11-ig tartó időszakban. Ha a megnyert napok számát vizsgáljuk a TV2 Csoport idén 346 napból 222-t nyert meg az RTL Magyarország 124 napjával szemben.