EUR: 328,10 Ft
CHF: 297,43 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

PR XII.kerület

A szőnyeg az otthon ékszere

Több mint két évtizedes tapasztalattal, több ezer szőnyeggel és hatalmas akciókkal várja régi és új vásárlóit a Kabiri szőnyegház a Krisztina körúton. Most a magánlakások után, óriási akció keretében az állami és közintézményeket, iskolákat, irodákat szeretnék otthonosabbá tenni a termékeikkel.

– Akár ötven százalék kedvezményt is kaphat az, aki ilyen célra vásárol szőnyeget és a régi, megunt darabokat is beszámítjuk. Ha van olyan, a helyiség stílusához már nem illő szőnyeg, amitől nem fáj megválni, a Kabiri szőnyegházban most annak árával olcsóbban vehet újat – számolt be legújabb akciójáról a tulajdonos, Jamal Abdul Naser, akitől legutóbb az Országos Széchényi Könyvtár számára vásároltak szőnyeget.


A családi tradíciókon alapuló szakértelemmel, és nagy helyismerettel rendelkező üzletvezető és csapata minden réteget szeretne kiszolgálni, ezért több mint kétezer, többnyire afgán és iráni, exkluzív kézi csomózású perzsa, vagy olcsóbb, gépi perzsaszőnyeget tartanak raktáron, különböző méretekben, akár egy-két ezer forinttól, az igazán exkluzív, több millió forintos darabokig.

A természetközeli, hippi színekben pompázó kelimek a legtrendibb, legfiatalosabb lakásban is megállják a helyüket, ráadásul ezeknek a daraboknak is több évtized az élettartamuk. Mindehhez lakberendezési tanácsadást, házhoz szállítást, és helyszíni kipróbálást is biztosítanak, szintén ingyenesen. Régi, rusztikus darabokat javítani, és restaurálni is tudnak, valamint tisztítást is vállalnak, így teljes körű szolgáltatást nyújtanak azoknak, akik értékelik ezeket az otthonosságot adó, tartós textíliákat.

– Talán egy padlót könnyebb felmosni, de egy szőnyegnek története van, több évtizedig kitart, és melegséget sugároz – magyarázta a Kabiri szőnyegház tulajdonosa, Jamal Abdul Naser.

Kapcsolódó Cikkek

 • Most király lehet, aki rosszul tippel!

  Most király lehet, aki rosszul tippel!

  Megérkezett a TippmixPro legfrissebb nyereményjátéka, az Oddskirály. A részvétel minden játékos számára elérhető, aki hitelesített regisztrációval rendelkezik a Szerencsejáték Zrt.

 • Nagy Laci: A szerencséért meg kell dolgozni!

  Nagy Laci: A szerencséért meg kell dolgozni!

  A szerencsét keresni kell – vallja Nagy Laci, aki 22 év élsport után idén májusban vonult vissza. A szorgalmáról és kitartásáról híres kézilabdázó szerint a kemény munka önmagában csak nagyon kevésszer elég a sikerhez, ahhoz ugyanis jó adag szerencse is kell.

 • A közös játéknak nem lehet akadálya

  A közös játéknak nem lehet akadálya

  Óbuda, Veszprém és Miskolc után most a VIII. kerületben adtak át egy olyan játszóteret, ahol ahol az ép és a fogyatékossággal élő gyerekek együtt élvezhetik a játék adta örömöket.

 • Amit biztosan nem tudtál Bryan Adamsről

  Amit biztosan nem tudtál Bryan Adamsről

  Szeptember 28-án világsztárral ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A Hősök terén megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten Bryan Adams lép fel.