EUR: 322,16 Ft
CHF: 281,65 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Külföld

A világ legöregebb borbélya 107 évesen is dolgozik

Anthony Mancinelli hosszú évtizedek óta fodrászként dolgozik egy New Yorkhoz közeli üzletben, ahol a vendégek szinte egymásnak adják a kilincset.

Amikor megkérdezték tőle, mi a titka kirobbanó erejének, elárulta, hogy soha nem dohányzott, alkoholt is csak alkalmanként fogyasztott, sosem diétázott, ráadásul imádja a tésztát. Ennek ellenére nem voltak túlsúlyproblémái, dús hajkoronáját pedig a középkorúak is megirigyelhetnék, ráadásul szemüveget sem visel. A legendás borbély 12 éves korától, 1923 óta dolgozik a szakmában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb egészségügyi dolgozóval végeztek az Iszlám Állam terroristái

    Újabb egészségügyi dolgozóval végeztek az Iszlám Állam terroristái

    Az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezethez köthető szélsőségesek megöltek Nigériában még egy elrabolt egészségügyi dolgozót, annak ellenére, hogy a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC) arra kérte őket, hogy kegyelmezzenek meg a túsznak – közölte az abujai tájékoztatási minisztérium.

  • Terror Európában! Migráns volt a kölni túszejtő

    Terror Európában! Migráns volt a kölni túszejtő

    A köli rendőrség este tartott tájékoztatóján német hírportálok beszámolói szerint elmondták, hogy a helyszínen megtalálták egy 55 éves szíriai állampolgár igazolványát, akinek 2021-ig szólt a tartózkodási engedélye, és volt rendőrségi ügye kisstílű bűncselekmények, köztük lopás és kábítószerrel visszaélés miatt.