2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Külföld

A világ legöregebb borbélya 107 évesen is dolgozik

Anthony Mancinelli hosszú évtizedek óta fodrászként dolgozik egy New Yorkhoz közeli üzletben, ahol a vendégek szinte egymásnak adják a kilincset.

Amikor megkérdezték tőle, mi a titka kirobbanó erejének, elárulta, hogy soha nem dohányzott, alkoholt is csak alkalmanként fogyasztott, sosem diétázott, ráadásul imádja a tésztát. Ennek ellenére nem voltak túlsúlyproblémái, dús hajkoronáját pedig a középkorúak is megirigyelhetnék, ráadásul szemüveget sem visel. A legendás borbély 12 éves korától, 1923 óta dolgozik a szakmában.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: ÖsszeFogás

  A nap képe: ÖsszeFogás

  Saype francia-svájci tájművész új földfestményeinek egyikén dolgozik a genfi Grange parkban. A mintegy ötezer négyzetméter pázsitot beborító, 165 méter hosszú és 30 méter széles alkotás természetes, biológiailag lebomló, vízoldékony festőanyagokból készült.

 • Túszul ejtette a lopott BMW

  Túszul ejtette a lopott BMW

  Ügyetlenségének köszönhetően akár két évre és hűvösre kerülhet az a budapesti férfi, aki a szlovákiai Galántán akart elkötni egy BMW-t.

 • Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Elutasítjuk a közösségi források szubjektív, politikai büntetésként alkalmazható úgynevezett jogállamisági feltételekhez kötését, a gazdaságilag, munkahelyteremtés szempontjából jól teljesítő régiók politikai vádak alapján történő büntetését – jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője Strasbourgban, az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában szerdán.