EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb X.kerület

Akadályokba ütközik a vásárló

Akadálypályát építettek az Árkád bevásárlóközpontban múlt pénteken, hogy felhívják a figyelmet a sport és az egészséges életmód fontosságára. A mélyföldszinti pálya a hét végéig próbálható ki.

Szabó Melinda is letekerte az ötszáz métert (Fotó: Máté Krisztián)

A pálya felállításával a bevásárlóközpont célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportról és egészséges életmódról ősszel sem szabad elfeledkezni. A mélyföldszinten található pályát elsők között Katus Attila fitneszvilágbajnok, Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, valamint a BioTechUsa két szponzorált versenyzője, Szabó Melinda és Magosi Zsombor próbálta ki, akik maguk is sokat tesznek azért, hogy minél több ember kövesse a példájukat és éljen egészséges, sportos életet.


Knoch Viktor nem csak a jégen magabiztos (Fotó: Máté Krisztián)

A kalandpálya október 7-ig 10 és 21 óra között (vasárnap 10 és 19 óra között) próbálható ki. Az elején egy airbike-ot kell tekerni ötszáz méteren keresztül, majd a próbálkozóknak egy többállomásos kihívás során kell bizonyítaniuk  ügyességüket. Ahhoz, hogy teljesítsék a feladatokat, minden izmukra és ügyességükre szükség lesz, de nem árt egy kis erő, egyensúlyérzék, kitartás, gyorsaság és lendület sem. A pályát bárki kipróbálhatja, aki elmúlt 12 éves és magasabb, mint 130 centiméter.

Még hétvégén kipróbálható a pálya (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.