EUR: 321,69 Ft
CHF: 281,81 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb X.kerület

Akadályokba ütközik a vásárló

Akadálypályát építettek az Árkád bevásárlóközpontban múlt pénteken, hogy felhívják a figyelmet a sport és az egészséges életmód fontosságára. A mélyföldszinti pálya a hét végéig próbálható ki.

Szabó Melinda is letekerte az ötszáz métert (Fotó: Máté Krisztián)

A pálya felállításával a bevásárlóközpont célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportról és egészséges életmódról ősszel sem szabad elfeledkezni. A mélyföldszinten található pályát elsők között Katus Attila fitneszvilágbajnok, Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, valamint a BioTechUsa két szponzorált versenyzője, Szabó Melinda és Magosi Zsombor próbálta ki, akik maguk is sokat tesznek azért, hogy minél több ember kövesse a példájukat és éljen egészséges, sportos életet.


Knoch Viktor nem csak a jégen magabiztos (Fotó: Máté Krisztián)

A kalandpálya október 7-ig 10 és 21 óra között (vasárnap 10 és 19 óra között) próbálható ki. Az elején egy airbike-ot kell tekerni ötszáz méteren keresztül, majd a próbálkozóknak egy többállomásos kihívás során kell bizonyítaniuk  ügyességüket. Ahhoz, hogy teljesítsék a feladatokat, minden izmukra és ügyességükre szükség lesz, de nem árt egy kis erő, egyensúlyérzék, kitartás, gyorsaság és lendület sem. A pályát bárki kipróbálhatja, aki elmúlt 12 éves és magasabb, mint 130 centiméter.

Még hétvégén kipróbálható a pálya (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.