2020. március 31., kedd
Árpád

Egyéb X.kerület

Akadályokba ütközik a vásárló

Akadálypályát építettek az Árkád bevásárlóközpontban múlt pénteken, hogy felhívják a figyelmet a sport és az egészséges életmód fontosságára. A mélyföldszinti pálya a hét végéig próbálható ki.

Szabó Melinda is letekerte az ötszáz métert (Fotó: Máté Krisztián)

A pálya felállításával a bevásárlóközpont célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportról és egészséges életmódról ősszel sem szabad elfeledkezni. A mélyföldszinten található pályát elsők között Katus Attila fitneszvilágbajnok, Knoch Viktor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, valamint a BioTechUsa két szponzorált versenyzője, Szabó Melinda és Magosi Zsombor próbálta ki, akik maguk is sokat tesznek azért, hogy minél több ember kövesse a példájukat és éljen egészséges, sportos életet.


Knoch Viktor nem csak a jégen magabiztos (Fotó: Máté Krisztián)

A kalandpálya október 7-ig 10 és 21 óra között (vasárnap 10 és 19 óra között) próbálható ki. Az elején egy airbike-ot kell tekerni ötszáz méteren keresztül, majd a próbálkozóknak egy többállomásos kihívás során kell bizonyítaniuk  ügyességüket. Ahhoz, hogy teljesítsék a feladatokat, minden izmukra és ügyességükre szükség lesz, de nem árt egy kis erő, egyensúlyérzék, kitartás, gyorsaság és lendület sem. A pályát bárki kipróbálhatja, aki elmúlt 12 éves és magasabb, mint 130 centiméter.

Még hétvégén kipróbálható a pálya (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek