2018. december 14., péntek
Szilárda

PR

Ákos: Az életemet végigkíséri a szerencse

Kovács Ákos hisz a szerencsében. Hálás a családjáért és a közönség szeretetéért, ami közel 30 éve töretlen. Ezért is örült annyira, hogy a Szerencsejáték Zrt. a főtámogatója a most megjelenő Hazatalál című középlemezének és bemutatóestjének. 

Ákos idén töltötte be az ötödik X-et, és ez alkalomból a rengeteg fellépés és dupla Aréna-koncert mellett egy új középlemezzel (EP) is előrukkolt. A Hazatalál című album négy új dalt tartalmaz, ami egyfajta előképet is ad a 2019-re várható új lemez irányáról. Az album és a szeptember 27-ei exkluzív bemutatókoncert főtámogatója pedig a Szerencsejáték Zrt. volt, ami az énekes és a vállalat számára is megtiszteltetés.


– Büszkék vagyunk, hogy hazánk nagy múltú, sikeres vállalataként a magyar zenei élet közel 30 éve kiemelkedő alakja mellé állhatunk – mondta dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója.

– Nagyon öröm számomra, hogy egy ilyen sikeres cég lát bennem és a dalaimban annyi lehetőséget, hogy mögém állt. Ha már szerencse: a 27-én az Akvárium Klubban megrendezett exkluzív, zártkörű bemutatókoncertre is a szerencse segítségével lehetett bejutni. Az oldalamon tettünk fel kérdéseket, és a helyesen válaszolók közül sorsolás útján választották ki a jegyek tulajdonosait – nyilatkozta az énekes a Lokál Extrának. Ákos maga is hisz Fortuna erejében, és minden koncertje előtt imádkozik azért, hogy a fellépése jól sikerüljön.


– Az életemet végigkíséri a szerencse, mert azon ritka emberek közé tartozom, akik ténylegesen azt csinálhatják, amit szeretnek. A szakmai sikereim mellett pedig a családomért is rendkívül hálás vagyok, hiszen van egy fantasztikus feleségem, aki mindenben támogat, és négy csodálatos gyermekem. Keresztény, katolikus emberként pedig hiszem, hogy az Isten odafentről küldi le nekem folyamatosan a szerencsét. A koncertjeim előtt mindig imádkozom hozzá azért, hogy a fellépés úgy sikerüljön, ahogy szeretném. Én nem a kabalában bízom – nem is szeretem ezt a szót –, sokkal inkább az Úr és az általa közvetített szerencse erejében – tette hozzá.

Adóznak a kultúrának

Fotó: Mészáros Diána

A Szerencsejáték Zrt. hosszú ideje nemcsak a sport, hanem a hazai kulturális élet támogatása mellett is elkötelezett. 2010 óta az Ötöslottó játékadójának 90 százaléka a Nemzeti Kulturális Alap forrásait bővíti, és ezzel többek között a hazai könnyűzenei életet is támogatja.

A hazai lottótársaság számos zenei produkciót közvetlenül is segít, így olyan népszerű előadók és zenekarok fellépései valósulhattak meg, mint Ákos, Nagy Feró, a Beatrice, az Anna and the Barbies, Fenyő Miklós, Vikidál Gyula, Zeffer András és a Mobilmánia.

2017-ben a Szerencsejáték Zrt. Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerzőt, énekes-előadóművészt kérte fel kulturális nagykövetének. Ákos közel három évtizedes munkássága és a legújabb, szeptember 27-én megjelent, Hazatalál című középlemeze is jól példázza azt a művészet és minőség iránti elkötelezettséget, amelyet a Szerencsejáték Zrt. is magáénak érez.

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy nemzet ügye a családtámogatás

  Egy nemzet ügye a családtámogatás

  A magyar jövő a magyar gyermekekben van. A népesedési problémákra nem a migráció, nem a bevándorlók tömeges betelepítése a megoldás, hanem a gyermeket nevelő családok támogatása és a fiatalok gyermekvállalásának elősegítése.

 • Jövőre biztosan malacunk lesz!

  Jövőre biztosan malacunk lesz!

  Ki mondhatja magát igazán a szerencse kegyeltjének? Aki a megfelelő csillagjegyben vagy a kínai horoszkóp szerint a tökéletes évben született?

 • Óriási változások a családpolitikában

  Óriási változások a családpolitikában

  A szocialista–liberális kormányok 2010 előtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány–Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13.