2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Alig látja a gyerekeit Frei Tamás

Interjút adott a Nők Lapjának Frei Tamás. Az egykori riporter arról is mesélt, hogy néha hónapokig nem látja a gyerekeit.
„Benne vannak az életemben, és intenzíven tartjuk a kapcsolatot. Nehezített pálya volt, mert elváltam, és ők régóta külföldön tanulnak, mégis szerencsém volt, mert éltek velem középiskolás, egyetemista korukban, a lányom Firenzében, a fiam Dublinban. Zsófi Dániában lakik, Balázs pedig Cambridge-ben tanul japán szakon, de ezt a évet Kiotóban tölti. Mivel tegnap indult épp el, és pont tájfun pusztított, át kellett variálni a jegyét, hogy máshová repüljön, és onnan vonattal utazzon. Folyamatosan kapcsolatban álltunk, mindenhonnan bejelentkezett, írt, beszélünk. Hónapok telhetnek el, mire újra látom, de attól még nagyon sokat tudunk egymásról. (…) Szerencsés vagyok, mert a szüleimmel egy telken áll a házam itthon, de fel vagyok rá készülve, hogy a saját gyerekeimmel nem egy helyen fogunk élni, hiszen én sem egyetlen országban élek. De ettől még állhatunk nagyon közel egymáshoz.”

Frei Tamás (Fotó: Máté Krisztián)


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.