EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Alig látja a gyerekeit Frei Tamás

Interjút adott a Nők Lapjának Frei Tamás. Az egykori riporter arról is mesélt, hogy néha hónapokig nem látja a gyerekeit.
„Benne vannak az életemben, és intenzíven tartjuk a kapcsolatot. Nehezített pálya volt, mert elváltam, és ők régóta külföldön tanulnak, mégis szerencsém volt, mert éltek velem középiskolás, egyetemista korukban, a lányom Firenzében, a fiam Dublinban. Zsófi Dániában lakik, Balázs pedig Cambridge-ben tanul japán szakon, de ezt a évet Kiotóban tölti. Mivel tegnap indult épp el, és pont tájfun pusztított, át kellett variálni a jegyét, hogy máshová repüljön, és onnan vonattal utazzon. Folyamatosan kapcsolatban álltunk, mindenhonnan bejelentkezett, írt, beszélünk. Hónapok telhetnek el, mire újra látom, de attól még nagyon sokat tudunk egymásról. (…) Szerencsés vagyok, mert a szüleimmel egy telken áll a házam itthon, de fel vagyok rá készülve, hogy a saját gyerekeimmel nem egy helyen fogunk élni, hiszen én sem egyetlen országban élek. De ettől még állhatunk nagyon közel egymáshoz.”

Frei Tamás (Fotó: Máté Krisztián)


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.