EUR: 322,40 Ft
CHF: 283,29 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Alig tudott beszélni a DK-s a parlamentben – Videó!

Meglehetősen furcsa stílusban intézett kérdést Orbán Viktor miniszterelnökhöz hétfőn Hajdu László, a DK országgyűlési képviselője.

– Úgy látom, hogy tegnap hosszú és heves lehetett az ünneplés – reagált mosolyogva Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben a DK-s Hajdu László kérdésére. Gyurcsány emberének ugyanis többször akadozott a beszéde, még a pártja nevét (Demokratikus Koalíció) is nehezen tudta kimondani.


A kormányfő arra utalhatott, hogy Hajduék feltehetően megünnepelték az ellenzék ritkaságszámba menő, XV. kerületi győzelmét a vasárnapi polgármester-választáson, ez pedig még másnap is meglátszódhatott a politikuson. Azt nem tudhatjuk, hogy Hajdu nyelve miért forgott nehezen, de a korábbi polgármester szavai nagyjából annyira voltak érthetőek, mint amikor a honatya főnöke, Gyurcsány Ferenc DK-elnök korábban a „kígyók kígyózásáról” vagy a prímszámok rejtelmeiről értekezett.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.