EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Alig tudott beszélni a DK-s a parlamentben – Videó!

Meglehetősen furcsa stílusban intézett kérdést Orbán Viktor miniszterelnökhöz hétfőn Hajdu László, a DK országgyűlési képviselője.

– Úgy látom, hogy tegnap hosszú és heves lehetett az ünneplés – reagált mosolyogva Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben a DK-s Hajdu László kérdésére. Gyurcsány emberének ugyanis többször akadozott a beszéde, még a pártja nevét (Demokratikus Koalíció) is nehezen tudta kimondani.


A kormányfő arra utalhatott, hogy Hajduék feltehetően megünnepelték az ellenzék ritkaságszámba menő, XV. kerületi győzelmét a vasárnapi polgármester-választáson, ez pedig még másnap is meglátszódhatott a politikuson. Azt nem tudhatjuk, hogy Hajdu nyelve miért forgott nehezen, de a korábbi polgármester szavai nagyjából annyira voltak érthetőek, mint amikor a honatya főnöke, Gyurcsány Ferenc DK-elnök korábban a „kígyók kígyózásáról” vagy a prímszámok rejtelmeiről értekezett.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a meglepkék kínálatában ez az egyik legőrültebb extrém szabadidős tevékenység. Első ránézésre leginkább a 30-as, 40-es évek versenyautóinak kicsinyített másaira hajaznak ezek a Mini Hot Rodok, ám van az a mondás, hogy “kicsi a bors, de erős”.

 • Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország egyik első okosvárosrésze jön létre 2023-ra a Liget Budapest Projekt révén. A Smart Liget koncepciója az Európában is egyedülálló megoldásokkal a városrészt a főváros egyik legkörnyezetbarátabb, zéró károsanyag-kibocsátással működő helyévé teszi.

 • Újra beégett Karácsony

  Újra beégett Karácsony

  Tarlós István főpolgármestert akarta lejáratni legújabb videójában Karácsony Gergely, de visszanyalt a fagyi, ugyanis az ellenzéki jelölt kisfilmjében rosszul írták le azt, hogy Budapest.

 • Sérült gyerekek az állatkertben

  Sérült gyerekek az állatkertben

  A kormány fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők is ugyanolyan részesei legyenek a társadalomnak, mint ép társaik – jelentette ki Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a 28.