EUR: 344,20 Ft
CHF: 320,32 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb Miskolc

Álom luxuskivitelben

Egy fiatal nő hajnalban kilép a taxiból, és megáll a Tiffany ékszerüzlet kirakata előtt, hogy elfogyassza reggelijét. Hogy honnan jött, senki nem tudja. Miután megette a croissant és megitta a kávéját, hazasétál. Otthon lefekszik aludni. Kapucsengésre ébred. Egy jóképű fiatalember érkezik, egy ágrólszakadt író. Az új lakó… A Miskolci Balett Truman Capote kisregényét és az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmet veszi alapul legújabb bemutatójához. Álmokat látunk, szenvedélyeket, indulatokat, a racionalitás és a szerelem összetűzését, két fiatal kapcsolatát, akik végül nem engedik, hogy tiszta érzelmeiket befolyásolja a rideg világ. Kovalovszki Boglárka (képünkön) Cily Hebrentch szerepében látható a Miskolci Nemzeti Színház darabjában.

Miskolc, 2018. október 17.
Kovalovszki Boglárka Cily Hebrentch szerepében Truman Capote Álom luxuskivitelben című kisregénye alapján készült táncjáték próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2018. október 17-én. A Miskolci Balett előadását Kozma Attila koreográfiájában 2018. október 19-én mutatják be.
MTI/Vajda János


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.