EUR: 321,99 Ft
CHF: 282,69 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Miskolc

Álom luxuskivitelben

Egy fiatal nő hajnalban kilép a taxiból, és megáll a Tiffany ékszerüzlet kirakata előtt, hogy elfogyassza reggelijét. Hogy honnan jött, senki nem tudja. Miután megette a croissant és megitta a kávéját, hazasétál. Otthon lefekszik aludni. Kapucsengésre ébred. Egy jóképű fiatalember érkezik, egy ágrólszakadt író. Az új lakó… A Miskolci Balett Truman Capote kisregényét és az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmet veszi alapul legújabb bemutatójához. Álmokat látunk, szenvedélyeket, indulatokat, a racionalitás és a szerelem összetűzését, két fiatal kapcsolatát, akik végül nem engedik, hogy tiszta érzelmeiket befolyásolja a rideg világ. Kovalovszki Boglárka (képünkön) Cily Hebrentch szerepében látható a Miskolci Nemzeti Színház darabjában.

Miskolc, 2018. október 17.
Kovalovszki Boglárka Cily Hebrentch szerepében Truman Capote Álom luxuskivitelben című kisregénye alapján készült táncjáték próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2018. október 17-én. A Miskolci Balett előadását Kozma Attila koreográfiájában 2018. október 19-én mutatják be.
MTI/Vajda János


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.