EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Sport

Aranyos terhek

Bácsi Péter szerezte meg a budapesti birkózó-vb első magyar aranyérmét. A 82 kilósok között szereplő 35 éves versenyző négy évvel ezelőtt már vb-t nyert, de hazai közönség előtt diadalmaskodni mégis csak más. Nos, Bácsi  a török Emrah Kus elleni döntőben – az enyhe bírói ellenszéllel megküzdve – újra világbajnok lett. Így talán némi lelki teher is lekerült a tegnap, lapzárta után szőnyegre lépő Lőrincz Tamás válláról, aki a 77 kg-os kategóriában az ellen az orosz Alekszandr Csekirkin ellen lépett szorítóba, akit a tavalyi párizsi vb-n doppingvétség miatt kizártak, s ezzel utólag Lőrinczé lett az ezüstérem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.