EUR: 318,05 Ft
CHF: 280,40 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Aranyos terhek

Bácsi Péter szerezte meg a budapesti birkózó-vb első magyar aranyérmét. A 82 kilósok között szereplő 35 éves versenyző négy évvel ezelőtt már vb-t nyert, de hazai közönség előtt diadalmaskodni mégis csak más. Nos, Bácsi  a török Emrah Kus elleni döntőben – az enyhe bírói ellenszéllel megküzdve – újra világbajnok lett. Így talán némi lelki teher is lekerült a tegnap, lapzárta után szőnyegre lépő Lőrincz Tamás válláról, aki a 77 kg-os kategóriában az ellen az orosz Alekszandr Csekirkin ellen lépett szorítóba, akit a tavalyi párizsi vb-n doppingvétség miatt kizártak, s ezzel utólag Lőrinczé lett az ezüstérem.

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.