2020. április 09., csütörtök
Erhard

Program

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás

Novemberben harmadszor, az eddigieknél több játékgéppel rendezik meg a játéktermek legnépszerűbb masináit felvonultató Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítást. A budapesti Flippermúzeum által szervezett háromnapos esemény kategóriájában a legnagyobb rendezvénynek számít Közép-Európában.

Háromszáz válogatott játékautomata – a 80-as, 90-es évek kedvencei – és a tavalyihoz képest egy pluszteremmel kibővített kiállítótér várja a látogatókat november 2–4. között Budapesten, a Dürer Rendezvényházban. A flipperek, videójáték-kabinetek mellett a múlt legendás számítógépes és asztali konzoljai is ott lesznek a régió legnagyobb játéktermi seregszemléjén, ahol természetesen az összes gépet ki lehet próbálni.


Az Arcadián vadonatúj európai flippereket is bemutatnak, de komoly szerepet kapnak a hagyományok is. Kiállítják a valaha készült legnagyobb flippermasinát, a biliárdgolyóval működő óriási Herculest, amellyel a látogatók hazánkban csak a kiállítás idején játszhatnak. Továbbá a tárlat része az első flipperkaros gép, a Humpty Dumpty, valamint a műfajában legnépszerűbbnek számító Addams Family. Osztrák, lengyel, szlovák kiállítók mellett Európa legkülönbözőbb országaiból érkeznek látogatók a nemzetközi kiállításra.

Az Arcadiára kilátogatókat érdekes programok, versenyek is várják: pénteken például a Midway játékgyártó által 1995-ben kiadott klasszikus Ultimate Mortal Kombat 3-ban mérhetik össze jártasságukat.

További információk: http://www.arcadiafest.hu/hu/

Jegyek: https://www.jegy.hu/search?q=arcadia

Kapcsolódó Cikkek