2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb Kecskemét

Átadták a FürKÉSZ játszóteret

Két hónap előkészítés és másfél hónap munka után megújult Széchenyiváros kedvelt játszótere, amelyet a napokban adtak át a gyerekeknek. Ahogy 2007-ben, úgy most is a projektben a KÉSZ Csoport volt Kecskemét városának a partnere. A helyszíni sajtótájékoztatón Polgár Tibor, a KÉSZ Csoport üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta: 2007-ben vállalták, hogy megtervezik és kivitelezik a játszóteret, hogy a széchenyivárosi gyerekeknek adományozzák. Az átadón elhangzott, hogy a cégcsoport életében fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás és az utánpótlás-nevelés. Ennek egyik eleme, hogy a cég korszerűsítette, parkosította, kibővítette és új játékokkal színesítette az elhasználódott játszóteret.

FürKész játszótér

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.