EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Kecskemét

Átadták a FürKÉSZ játszóteret

Két hónap előkészítés és másfél hónap munka után megújult Széchenyiváros kedvelt játszótere, amelyet a napokban adtak át a gyerekeknek. Ahogy 2007-ben, úgy most is a projektben a KÉSZ Csoport volt Kecskemét városának a partnere. A helyszíni sajtótájékoztatón Polgár Tibor, a KÉSZ Csoport üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta: 2007-ben vállalták, hogy megtervezik és kivitelezik a játszóteret, hogy a széchenyivárosi gyerekeknek adományozzák. Az átadón elhangzott, hogy a cégcsoport életében fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás és az utánpótlás-nevelés. Ennek egyik eleme, hogy a cég korszerűsítette, parkosította, kibővítette és új játékokkal színesítette az elhasználódott játszóteret.

FürKész játszótér

Kapcsolódó Cikkek

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.