EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,12 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Kecskemét

Átadták a FürKÉSZ játszóteret

Két hónap előkészítés és másfél hónap munka után megújult Széchenyiváros kedvelt játszótere, amelyet a napokban adtak át a gyerekeknek. Ahogy 2007-ben, úgy most is a projektben a KÉSZ Csoport volt Kecskemét városának a partnere. A helyszíni sajtótájékoztatón Polgár Tibor, a KÉSZ Csoport üzleti vezérigazgató-helyettese elmondta: 2007-ben vállalták, hogy megtervezik és kivitelezik a játszóteret, hogy a széchenyivárosi gyerekeknek adományozzák. Az átadón elhangzott, hogy a cégcsoport életében fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás és az utánpótlás-nevelés. Ennek egyik eleme, hogy a cég korszerűsítette, parkosította, kibővítette és új játékokkal színesítette az elhasználódott játszóteret.

FürKész játszótér

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.