EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szekszárd

Az ország legjobbjai találkoztak

Cikádor Kupa 15. alkalommal

Tizenötödik alkalommal szervezték meg a Cikádor Kupát a megyeszékhelyen. A meghívásos alapon működő – gyermek, ifjúsági, kadett, junior és felnőtt korcsoportban szervezett – karatebajnokságot a Bátaszék Sport Egyesület karateszakosztálya rendezte.


Az idén 30 sportklub mérte össze  tudását Fotó: Nagy Nándor

– Nagyon jól zártuk a versenyt mind szervezési, mind szakmai szempontból. Úgy gondolom, a stáb mindent megtett annak érdekében, hogy az itt jelen lévő 400 versenyzőt és a velük járó 500-600 szurkolót, idelátogatót kezelje, és családias légkört biztosítson a sportcsarnokban. A bátaszéki versenyzők is erőn felül teljesítettek az utánpótlás kategóriában. Összesen hat arany-, hat ezüst- és hét bronzéremmel sikerült elnyernünk a legeredményesebb utánpótláscsapat címét, neves fővárosi sportklubok versenyzőit is megelőzve. A haladó kategóriában 30 sportegyesületből végül a hetedik helyen zártunk, négy aranyéremmel, egy ezüst- és egy bronzéremmel – részletezte Nagy Ákos, a szakosztály vezetője.

A két nap során közel 600 néző és szurkoló is megfordult a helyszínen Fotó: Nagy Nándor

A versenyen közel 400-an mérték össze tudásukat Fotó: Nagy Nándor

Hozzátette, úgy gondolja, hogy nagy sikerek születtek ezen a megmérettetésen. A versenyt követően a sportolókkal értékelik az eredményeket, hogy a következő bajnokságon még jobban tudjanak teljesíteni.

Gyermek-, ifjúsági-, kadett junior és felnőtt kategóriában lehetett nevezni Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.