EUR: 334,61 Ft
CHF: 305,56 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb Szekszárd

Az ország legjobbjai találkoztak

Cikádor Kupa 15. alkalommal

Tizenötödik alkalommal szervezték meg a Cikádor Kupát a megyeszékhelyen. A meghívásos alapon működő – gyermek, ifjúsági, kadett, junior és felnőtt korcsoportban szervezett – karatebajnokságot a Bátaszék Sport Egyesület karateszakosztálya rendezte.


Az idén 30 sportklub mérte össze  tudását Fotó: Nagy Nándor

– Nagyon jól zártuk a versenyt mind szervezési, mind szakmai szempontból. Úgy gondolom, a stáb mindent megtett annak érdekében, hogy az itt jelen lévő 400 versenyzőt és a velük járó 500-600 szurkolót, idelátogatót kezelje, és családias légkört biztosítson a sportcsarnokban. A bátaszéki versenyzők is erőn felül teljesítettek az utánpótlás kategóriában. Összesen hat arany-, hat ezüst- és hét bronzéremmel sikerült elnyernünk a legeredményesebb utánpótláscsapat címét, neves fővárosi sportklubok versenyzőit is megelőzve. A haladó kategóriában 30 sportegyesületből végül a hetedik helyen zártunk, négy aranyéremmel, egy ezüst- és egy bronzéremmel – részletezte Nagy Ákos, a szakosztály vezetője.

A két nap során közel 600 néző és szurkoló is megfordult a helyszínen Fotó: Nagy Nándor

A versenyen közel 400-an mérték össze tudásukat Fotó: Nagy Nándor

Hozzátette, úgy gondolja, hogy nagy sikerek születtek ezen a megmérettetésen. A versenyt követően a sportolókkal értékelik az eredményeket, hogy a következő bajnokságon még jobban tudjanak teljesíteni.

Gyermek-, ifjúsági-, kadett junior és felnőtt kategóriában lehetett nevezni Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.