EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Egyéb Szekszárd

Az ország legjobbjai találkoztak

Cikádor Kupa 15. alkalommal

Tizenötödik alkalommal szervezték meg a Cikádor Kupát a megyeszékhelyen. A meghívásos alapon működő – gyermek, ifjúsági, kadett, junior és felnőtt korcsoportban szervezett – karatebajnokságot a Bátaszék Sport Egyesület karateszakosztálya rendezte.


Az idén 30 sportklub mérte össze  tudását Fotó: Nagy Nándor

– Nagyon jól zártuk a versenyt mind szervezési, mind szakmai szempontból. Úgy gondolom, a stáb mindent megtett annak érdekében, hogy az itt jelen lévő 400 versenyzőt és a velük járó 500-600 szurkolót, idelátogatót kezelje, és családias légkört biztosítson a sportcsarnokban. A bátaszéki versenyzők is erőn felül teljesítettek az utánpótlás kategóriában. Összesen hat arany-, hat ezüst- és hét bronzéremmel sikerült elnyernünk a legeredményesebb utánpótláscsapat címét, neves fővárosi sportklubok versenyzőit is megelőzve. A haladó kategóriában 30 sportegyesületből végül a hetedik helyen zártunk, négy aranyéremmel, egy ezüst- és egy bronzéremmel – részletezte Nagy Ákos, a szakosztály vezetője.

A két nap során közel 600 néző és szurkoló is megfordult a helyszínen Fotó: Nagy Nándor

A versenyen közel 400-an mérték össze tudásukat Fotó: Nagy Nándor

Hozzátette, úgy gondolja, hogy nagy sikerek születtek ezen a megmérettetésen. A versenyt követően a sportolókkal értékelik az eredményeket, hogy a következő bajnokságon még jobban tudjanak teljesíteni.

Gyermek-, ifjúsági-, kadett junior és felnőtt kategóriában lehetett nevezni Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.