EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Ballack beszólt a német kapitánynak

A német labdarúgó-válogatott 3-0-s vereséget szenvedett Hollandiától a Nemzetek Ligájában szombat este. A csapat nagy gödörben van, ugyanis története során először fordult elő, hogy három egymás utáni tétmérkőzésén nem szerzett gólt. Michael Ballack, a Nationalelf korábbi sztárja ki is osztotta Joachim Löw szövetségi kapitányt.

– Meglepődtem, hogy Löw a vébé után megtarthatta az állását. Régóta dolgozik a csapattal, és lehet, hogy azok az elképzelések, amelyek eddig működtek, már nem válnak be – mondta Ballack.

/Fotó: Profimedia, Alamy

Toni Kroos, a Real Madrid középpályása ugyanakkor megvédte a szövetségi kapitányt, szerinte Ballack azért kritizálta Löwöt, mert az állására pályázik. – Hiszem, hogy Joachim Löw irányításával térhetünk vissza a helyes útra – fogalmazott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.