EUR: 321,69 Ft
CHF: 281,81 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Barátkozik és telefonálgat a börtönben Cosby

Bill Cosby szexuális zaklatásai miatt jelenleg börtönbüntetését tölti. A komikus képviselője, Andrew Wyatt a sajtónak elmondta, hogy Cosby kifejezetten jól érzi magát a rácsok mögött. Könyvtárba jár, nagyokat sétál, naponta többször remek ételeket kap, és rövid idő alatt rengeteg barátot szerzett mind az elítéltek, mind a személyzet körében, akikkel szívesen múlatja az időt. Emellett családjával is rendszeresen tartja a kapcsolatot, feleségével naponta beszélnek telefonon.

(MTI/EPA/Tracie Van Auken)

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.