2018. november 16., péntek
Ödön

Külföld

Bedrogozta, majd megerőszakolta a fiatal nőt két migráns

Újabb migránstámadás történt Európában, két marokkói férfi kábítószert kevert az italába, majd megerőszakoltak egy 21 éves hölgyet Londonban. A rendőrségi felvételen jól látszik, hogy a két férfi bemegy a boltba, italt vesznek, majd kifelé beledobják a kábítószert.

A bíróság tájékoztatásából kiderült, hogy a nő ismerte a migránsokat, de arra nem gondolt volna, hogy metanfetamint fognak csempészni az italába. Miután a nő elvesztette az eszméletét, önkívületi állapotban megerőszakolták.


A két marokkói férfit, Mizad Miahot és Belal Ahmedet a bíróság összesen 24 év börtönre ítélte, mert elkábítottak  és megerőszakolták a fiatal lányt – áll az origo.hu oldalán a Voice of Europe cikke alapján.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Lebegő piac

    A nap képe: Lebegő piac

    Színes hajókat erősítenek össze jó szorosan a dél-kalimantáni város, Lok Baintan úszó piacán. A Borneó szigetének indonéz részén található településen a legtöbben így árulják a kézzel szedett gyümölcsöket és zöldségeket.

  • Boltban árult körtében találtak egy varrótűt

    Boltban árult körtében találtak egy varrótűt

    Varrótűt találtak egy melbourne-i bevásárlóközpontban vett körtében néhány nappal az után, hogy bíróság elé állították a “gyümölcsterrorizmusként” elhíresült bűncselekmény-sorozat első feltételezett elkövetőjét.