EUR: 317,13 Ft
CHF: 279,18 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Pécs

Bemutatták Pécs legkreatívabb alkotóit

Pécsett pár órára kifutót csináltak a belvárosból – olyan ruhákat, táskákat és termékeket mutattak
be, amivel nem találkozhatnánk mindennap. Pedig a pécsiek álmodták meg, és van olyan is, amivel
egészen Kuala Lumpurig jutottak. A Design Pécs a Budapesti Design Hét kis, vidéki verziója. Öt éve találták ki azért, hogy ne csak a fővárosi alkotók és tervezők kapjanak nyilvánosságot, hanem a pécsiek is. Az összefogás pedig annyira jól sikerült, hogy be tudták bizonyítani: szerepel a város a dizájn világtérképén. Idén tíz ország kreatív ipari szereplője is érkezett a városba, hogy megnézze a pécsiek által előállított termékeket.

 

A divattervezőt a nagyvárosi nő ihlette, ruháin is ez köszön vissza

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.