EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Bianca, a szexi séflány

Hatalmas keblek, szőke fürtök, duzzadó ajkak – Bianca Ghezzi egy igazi bombázó. Ám a fiatal modell nem csak a külsejével hódít, hiszen amellett, hogy őrülten szexi, kiváló séf is.

Az olasz szépséget a meztelenkedés mellett mindig is érdekelte a gasztronómia, ezért elvégzett egy szakácsiskolát. Azóta a modellkedés mellett egy blogot is vezet, ahol saját recepteket és videókat oszt meg. Persze a főzős videóiban is megmutatja bájait, hiszen mindig hiányos öltözetben áll a tűzhely mögé, talán ezért is olyan népszerű az oldala.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.