EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Bikinijeiben szexizik Lisa

Lisa Opie október végén is forró nyári hangulatot teremt fotóival. Az egykori szépségkirálynő saját bikinikollekcióval rukkolt elő, amelynek népszerűsítését nem bízta a véletlenre.

Ő maga állt modellt a kampányhoz, és Miami tengerpartjain szexizve mutatta be a dögösebb darabokat. A 27 éves Lisa kifogástalan alakján és telt idomain pedig tökéletesen feszülnek az általa tervezett egyedi fürdőruhák, amelyek garantáltan felkeltik a férfiak érdeklődését.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.