2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Sport

Bocsánatot kellene kérni Sergio Ramostól

Ahhoz képest, hogy a spanyol-angol Nemzetek Ligája mérkőzés után egész Anglia és a fél világ Sergio Ramost szapulta, mára már vissszakoztak a Real Madrid hátvédjét szidalmazók. Talán ideje lenne bocsánatot kérniük a leghangosabbaknak.

Nem elég, hogy a sevillai mérkőzésen 3-2-re nyertek a vendégek, a spanyolok kapitánya, Ramos a második félidő közepén megtaposta a két gól szerző Raheem Sterlinget. A közvetítésből ugyan nem lehetett pontosan rekonstruálni a történteket, de a madridi védő kemény belépőkkel tarkított előéletét ismerve, mindenki elkönyvelte maagában, hogy bizony durván rálépett a Manchester City csatárának lábára, és piros lapért kiálltottak. S amikor a meccs folyamán az angol óriás, Eric Dier nemes egyszerűséggel felvágta Ramost, a vendégszurkolók az isteni igazságszolgáltatás megnyilvánulását látták a durva belépőben. Nem csoda, hogy a sajtó egy része is beállt a kórusba, és következetesen bunkónak, suttyónak, parasztnak becézték a bekket.


Ramos azonban csattanós választ adott: a Twitterre feltett, másik kameraállásból készült felvétellel bizonyította, hogy Sterling már azelőtt megkezdte a látványos fetrengést, hogy Ramos megérkezett volna. A végső döfést pedig a filmecskéhez fűzött megjegyzés adta: Nothing else to say, azaz: nincs hozzáfűzni való.

Kapcsolódó Cikkek