2019. február 23., szombat
Alfréd

Egyéb XVIII.kerület

Bronzérmet nyert a katonák között Marosi

A kerületben élő Marosi Ádám bronzérmet nyert múlt pénteken a BHSE sporttelepén rendezett 46. katonai öttusa-világbajnokság férfiversenyében. 

− A vívóteremben sok pontot elhullajtottam, magam alatt voltam, ha akkor azt mondják, hogy végül bronzérmes leszek, aláírom. Lovaglásban jó lovat kaptam, a lövészetemnek pedig nagyon örülök. Mindent megtettem, kifutottam magam − értékelt a nyári székesfehérvári Eb-n egyéniben és csapatban is ezüstérmes hivatásos katona az MTI-nek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.