EUR: 331,22 Ft
CHF: 301,48 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Brüsszel szervezetten hozná a migránsokat

Brüsszel a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni, hogy ezáltal is kikerülje a határellenőrzést – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A politikus arra reagált, hogy az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményezte. Szerinte ez nem más, mint egy újabb bevándorláspárti javaslat, ami azt jelentené, hogy az eddigieknél is jóval könnyebben és szervezettebben tudnának bejutni az EU-ba a migránsok.


– Amikor azt hinnénk, hogy Brüsszel már nem tud előállni egy újabb őrültséggel, akkor mindig bebizonyosodik, hogy de igen, ilyen értelemben a fantáziájuk kimeríthetetlen – fogalmazott Hidvéghi.

Érdekesség, hogy a mostani javaslatot kidolgozó EP-bizottság tagja az a Judith Sargentini is, akinek a Magyarországot elítélő jelentése alapján akarják Brüsszelben megbüntetni Magyarországot.


 Fotó: MTI

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

    Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

    A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

  • A Liget Projektről is hazudott Karácsony

    A Liget Projektről is hazudott Karácsony

    Bár a programjában Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester azt ígérte, hogy leállítja a Liget Projektet, ezt az ígéretét kénytelen volt módosítani arra, hogy a Városligetben nem kaphat új épület építési engedélyt.