2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Külföld

Brutális pénzbüntetést kapott a filmsztár

Adóelkerülés miatt óriási összeg befizetésére kötelezték az egyik legnépszerűbb kínai filmsztárt. Fan Bingbing számos hollywoodi filmben, köztük a Vasember 3.-ban és az X-Menben is szerepelt.

Kiderült, hogy a színésznő munkáinál feltehetően két szerződést kötöttek, az egyik tüntette fel a valódi bevételeket, de  a hatóságoknak egy másikat nyújtottak be, ami már kisebb összegről szólt. Fan Bingbingt és az általa irányított cégeket ezért most 883 millió jüan (36 milliárd forint) befizetésére kötelezték.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: ÖsszeFogás

  A nap képe: ÖsszeFogás

  Saype francia-svájci tájművész új földfestményeinek egyikén dolgozik a genfi Grange parkban. A mintegy ötezer négyzetméter pázsitot beborító, 165 méter hosszú és 30 méter széles alkotás természetes, biológiailag lebomló, vízoldékony festőanyagokból készült.

 • Túszul ejtette a lopott BMW

  Túszul ejtette a lopott BMW

  Ügyetlenségének köszönhetően akár két évre és hűvösre kerülhet az a budapesti férfi, aki a szlovákiai Galántán akart elkötni egy BMW-t.

 • Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Elutasítjuk a közösségi források szubjektív, politikai büntetésként alkalmazható úgynevezett jogállamisági feltételekhez kötését, a gazdaságilag, munkahelyteremtés szempontjából jól teljesítő régiók politikai vádak alapján történő büntetését – jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője Strasbourgban, az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában szerdán.