EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Budapesten rázza Nicki Minaj

Nicki Minaj február 25-én Budapesten rázza majd extra szexi csípőjét a magyar közönség előtt. Az énekesnő dögös idomait állítólag a genetikának és egy különleges edzéstervnek köszöneti. A titkot egyelőre nem árulta el, de az biztos, hogy lábai előtt hevernek a pasik. Legutóbb a Forma–1-es pilóta Lewis Hamiltonnal hozták össze, kapcsolatukat azonban még egyikük sem erősítette meg, korábban pedig Eminem kért tőle randit. Őt azonban Nicki csendben kikosarazta, és azt kérte tőle, hogy inkább készítsenek egy közös dalt.

Profimedia, Xposurephotos

Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.