EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,53 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Budapestet is meghódította a Nanushka

Szombat este a magyar közönség is megcsodálhatta a Nanushka legújabb kollekcióját, délelőtt pedig a tervező, Sándor Szandra V. kerületi üzletében tartott nyílt napon beszélgetett az érdeklődőkkel. 

„Büszkén és boldogan mutatom be a hazai közönségnek az új kollekciót. Budapestet nem lehet mással összehasonlítani, itt vagyunk otthon” – mondta Sándor Szandra az Origónak. A tervező a New York-i Fashion Week, Párizs és London után hazatért, hogy itthon is bemutassa világszerte elismert 2019-es, Totem nevet viselő tavaszi-nyári kollekcióját. A Nanushka megálmodójával a szombat esti bemutató előtt délelőtt a magyar közönség is találkozhatott az V. kerületi üzletében tartott különleges nyílt napon. Rajongók sokasága lepte el a Nanushka- boltot, ahol egy csésze kávé mellett beszélgethettek a tervezővel és válogathattak az egyedi dizájner darabok közül, amelyeket olyan világsztárok is előszeretettel viselnek, mint Dua Lipa, Kendall Jenner, Uma Thurman vagy Jodie Foster.


Este pedig bemutatták a Nanushka legújabb, Totem kollekcióját a Budapest Central European Fashion Weeken, a Várkert Bazárban.  A divatszakma mellett olyan hírességek és ismert személyiségek is ellátogattak az exkluzív bemutatóra, mint Dobó Kata, Epres Panni, Sarka Kata, Rogán Cecília, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma, Dallos Bogi vagy Trokán Anna. A kollekció már most hatalmas sikernek örvend hazánkban is.

„A tervezésnél, ránk jellemző módon, a Kelet és a Nyugat kultúrájának találkozásából merítettünk inspirációt. A darabokban megjelennek az ókori Egyiptom szimbólumrendszeréből is ismert jelképek, amelyeket modern nyugati elemekkel kombináltunk” – mesélt Szandra új kollekciójáról korábban az Origónak.


 

Kapcsolódó Cikkek