EUR: 363,75 Ft
CHF: 344,69 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Extra

Budapestet is meghódította a Nanushka

Szombat este a magyar közönség is megcsodálhatta a Nanushka legújabb kollekcióját, délelőtt pedig a tervező, Sándor Szandra V. kerületi üzletében tartott nyílt napon beszélgetett az érdeklődőkkel. 

„Büszkén és boldogan mutatom be a hazai közönségnek az új kollekciót. Budapestet nem lehet mással összehasonlítani, itt vagyunk otthon” – mondta Sándor Szandra az Origónak. A tervező a New York-i Fashion Week, Párizs és London után hazatért, hogy itthon is bemutassa világszerte elismert 2019-es, Totem nevet viselő tavaszi-nyári kollekcióját. A Nanushka megálmodójával a szombat esti bemutató előtt délelőtt a magyar közönség is találkozhatott az V. kerületi üzletében tartott különleges nyílt napon. Rajongók sokasága lepte el a Nanushka- boltot, ahol egy csésze kávé mellett beszélgethettek a tervezővel és válogathattak az egyedi dizájner darabok közül, amelyeket olyan világsztárok is előszeretettel viselnek, mint Dua Lipa, Kendall Jenner, Uma Thurman vagy Jodie Foster.


Este pedig bemutatták a Nanushka legújabb, Totem kollekcióját a Budapest Central European Fashion Weeken, a Várkert Bazárban.  A divatszakma mellett olyan hírességek és ismert személyiségek is ellátogattak az exkluzív bemutatóra, mint Dobó Kata, Epres Panni, Sarka Kata, Rogán Cecília, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma, Dallos Bogi vagy Trokán Anna. A kollekció már most hatalmas sikernek örvend hazánkban is.

„A tervezésnél, ránk jellemző módon, a Kelet és a Nyugat kultúrájának találkozásából merítettünk inspirációt. A darabokban megjelennek az ókori Egyiptom szimbólumrendszeréből is ismert jelképek, amelyeket modern nyugati elemekkel kombináltunk” – mesélt Szandra új kollekciójáról korábban az Origónak.


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Tartsuk a távolságot!

    Tartsuk a távolságot!

    A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

  • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.