2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Sport

Conor McGregort legyőzték – botrányos tömegverekedés az év meccsén

Két év szünet után tért vissza a ketrecbe Conor McGregor, aki a veretlen orosz Habib Nurmagomedovval csapott össze a UFC könnyűsúlyú vb-címéért kiírt Las Vegas-i MMA (kevert harcművészetek) mérkőzésen.

A közönség meglepetésére McGregornak sok esélye sem volt, a 4. menetben fojtással kikapott, utána viszont elszabadultak az indulatok. Az orosz kiugrott a ketrecből, ahol gyakorlatilag mindenkivel összeverekedett, az oktagonon belül pedig Nurmagomedov csapatából többen megtámadták az ír sportolót.


Miután az orosz győzött, elszabadult a pokol. Kiugrott a ringből és McGregor csapatára támadt, ütött, akit ért maga körül. A ringben közben csapata közül többen a még félig ájult McGregorra támadtak, elképesztő és sportszerűtlen jelenetek voltak ezek.

Végül úgy hirdették ki az orosz győzelmét, hogy már egyik harcos sem volt ott a ketrecben, a találkozó után pedig még a szurkolók is összeverekedtek. Egyelőre három embert vettek őrizetbe, mindhárman Nurmagomedov csapatának tagjai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Zamárdiba költözhet a Red Bull Air Race

  Zamárdiba költözhet a Red Bull Air Race

  Zamárdiban kedden terepszemlét tartottak a Red Bull Air Race szervezői, miután a múlt héten Fonyód és Zamárdi vezetőivel is tárgyaltak a műrepülőverseny befogadásáról – erősítette meg az MTI információit Zamárdi polgármestere.

 • Reszkess, Atlético, jön Ronaldo!

  Reszkess, Atlético, jön Ronaldo!

  Visszatér korábbi sikerei helyszínére Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás támadója, ugyanis a spanyol fővárosban lép pályára, méghozzá az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

 • Mayweather megint visszatérne

  Mayweather megint visszatérne

  Lassan megszámolni sem lehet, hogy hányszor vonult vissza és tért vissza az amerikai veretlen ökölvívó Floyd Mayweather.