EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Sport

Conor McGregort legyőzték – botrányos tömegverekedés az év meccsén

Két év szünet után tért vissza a ketrecbe Conor McGregor, aki a veretlen orosz Habib Nurmagomedovval csapott össze a UFC könnyűsúlyú vb-címéért kiírt Las Vegas-i MMA (kevert harcművészetek) mérkőzésen.

A közönség meglepetésére McGregornak sok esélye sem volt, a 4. menetben fojtással kikapott, utána viszont elszabadultak az indulatok. Az orosz kiugrott a ketrecből, ahol gyakorlatilag mindenkivel összeverekedett, az oktagonon belül pedig Nurmagomedov csapatából többen megtámadták az ír sportolót.


Miután az orosz győzött, elszabadult a pokol. Kiugrott a ringből és McGregor csapatára támadt, ütött, akit ért maga körül. A ringben közben csapata közül többen a még félig ájult McGregorra támadtak, elképesztő és sportszerűtlen jelenetek voltak ezek.

Végül úgy hirdették ki az orosz győzelmét, hogy már egyik harcos sem volt ott a ketrecben, a találkozó után pedig még a szurkolók is összeverekedtek. Egyelőre három embert vettek őrizetbe, mindhárman Nurmagomedov csapatának tagjai.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cseh László: Megpróbálok menni tovább

    Cseh László: Megpróbálok menni tovább

    Cseh László idén az ötödik olimpiájára készült, és eddig mindegyiken sikerült érmet nyernie. A DIGI Sport híradójának azt mondta, a tokiói játékok halasztása átírja a terveit, de amíg nem vagyunk túl a járványon, addig nem gondolkozik azon, hogy milyen új célokat tűz ki: avagy, hogy 35 évesen is ott lesz-e az olimpián.