EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Szolnok

Családbarát programjáért kapott díjat a rendőr-főkapitányság

Nyolcadik alkalommal hirdette meg a Családbarát munkahely pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amely azt díjazza, ha egy munkahely elősegíti a családi, a magánéleti és a munkahelyi kötelezettségek összehangolását. Ma már a családbarát szellem komoly versenyképességi tényező a munkaerőpiacon, hiszen a dolgozók sokkal hatékonyabban tudják a feladataikat végezni, ha közben támogatják a családi életüket.

Idén hatan kapták meg a Családbarát munkahely címet: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala, az Igazságügyi Minisztérium, a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Államkincstár, a Gyulai Törvényszék és a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. A címek mellett további 42 munkaadót díjaztak családbarát programjáért, közöttük kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési szervek voltak, többek között a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Az elismerés önmagában is sokat jelent, de az oklevelek mellé még egyenként legfeljebb ötmillió forint támogatás is járt. Az okleveleket Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár és Beneda Attila családpolitikáért felelős helyettes államtitkár adta át.


Novák Katalin elmondta, a családbarát munkahely természetesen nem azt jelenti, hogy kevesebb a munka, hiszen ezeken a helyeken is ugyanúgy kell dolgozni. Ez inkább egyfajta mentalitást fejez ki, a munkavállalókhoz való hozzáállást, ami követendő példa minden munkahely számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.