EUR: 329,35 Ft
CHF: 299,20 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb II.kerület Szeged

Családtagoknak juthatott a parkolóbérletekből

Jóllehet a parlamenti vagyonnyilatkozatok alapján Botka Lászlónak nincs a nevén autó, 2009-től 2012-ig minden évben két VIP-parkolóbérletet is kapott. A bérletek listáján ebben az időszakban még két név szerepel, akik hasonlóan két bérletet kaptak: Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő és Szabó Sándor jelenlegi országgyűlési képviselő.

– A szegediek elsöprő, négyötödös véleménye alapján az elítélt szegedi városvezetőknek azonnal le kell mondaniuk – mondta Haág Zalán csütörtökön a városháza előtti sajtótájékoztatóján. A városatya felidézte, egy héttel korábban a baloldal szabotálta a rendkívüli közgyűlést, amelyet a Fidesz–KDNP-frakció kérésére hívott össze Botka László. – A polgármester sunyin megvédte elítélt bizalmasait – fogalmazott a képviselő, aki szerint a Solymos Lászlóba vetett bizalom megingott, így összeférhetetlenségi eljárást kezdeményeznek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.