EUR: 320,94 Ft
CHF: 282,77 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Egyéb II.kerület Szeged

Családtagoknak juthatott a parkolóbérletekből

Jóllehet a parlamenti vagyonnyilatkozatok alapján Botka Lászlónak nincs a nevén autó, 2009-től 2012-ig minden évben két VIP-parkolóbérletet is kapott. A bérletek listáján ebben az időszakban még két név szerepel, akik hasonlóan két bérletet kaptak: Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő és Szabó Sándor jelenlegi országgyűlési képviselő.

– A szegediek elsöprő, négyötödös véleménye alapján az elítélt szegedi városvezetőknek azonnal le kell mondaniuk – mondta Haág Zalán csütörtökön a városháza előtti sajtótájékoztatóján. A városatya felidézte, egy héttel korábban a baloldal szabotálta a rendkívüli közgyűlést, amelyet a Fidesz–KDNP-frakció kérésére hívott össze Botka László. – A polgármester sunyin megvédte elítélt bizalmasait – fogalmazott a képviselő, aki szerint a Solymos Lászlóba vetett bizalom megingott, így összeférhetetlenségi eljárást kezdeményeznek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.