EUR: 321,92 Ft
CHF: 283,04 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb II.kerület Szeged

Családtagoknak juthatott a parkolóbérletekből

Jóllehet a parlamenti vagyonnyilatkozatok alapján Botka Lászlónak nincs a nevén autó, 2009-től 2012-ig minden évben két VIP-parkolóbérletet is kapott. A bérletek listáján ebben az időszakban még két név szerepel, akik hasonlóan két bérletet kaptak: Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő és Szabó Sándor jelenlegi országgyűlési képviselő.

– A szegediek elsöprő, négyötödös véleménye alapján az elítélt szegedi városvezetőknek azonnal le kell mondaniuk – mondta Haág Zalán csütörtökön a városháza előtti sajtótájékoztatóján. A városatya felidézte, egy héttel korábban a baloldal szabotálta a rendkívüli közgyűlést, amelyet a Fidesz–KDNP-frakció kérésére hívott össze Botka László. – A polgármester sunyin megvédte elítélt bizalmasait – fogalmazott a képviselő, aki szerint a Solymos Lászlóba vetett bizalom megingott, így összeférhetetlenségi eljárást kezdeményeznek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Tudomány és szakmaismeret

  Tudomány és szakmaismeret

  Hatodik alkalommal rendezték a Péch Antal szakmai napot, melynek zárásakor kezdetét vette a negyedik alkalommal megrendezett Szakmák Éjszakája.