EUR: 317,69 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Életmód

Csapatépítés Tesla-vezetéssel

Igazi adrenalinbombával lephetik meg kollégáikat azok a cégek, amelyek a manapság egyre divatosabb csapatépítőkön egy Tesla-vezetéssel ajándékozzák meg a munkatársakat. Ki ne szeretne egy igazán nagy meglepetéssel előrukkolni egy csapatépítőn, vagy elkápráztatni a céges ügyfeleket? Bár valóban egyre több extrém lehetőség van arra, hogy egy ilyen program igazán felejthetetlenre sikerüljön, a Meglepkék extrém ajándékokkal foglalkozó csapata egy igazi high-tech élményt ad.

A világ jelenleg leggyorsabb autójába ülhet, aki részt vesz a Tesla-élményvezetésen. Ezt az autót igen sok márka megpróbálta már lenyomni, sikertelenül. Alulmaradt a 700 lóerős Mustang, de keményen rávert a Ferrarikra is. Tesla Model S P90(D)-re leginkább azt mondják, hogy nem is suhan, sokkal inkább repül.


Három vezetési csomag közül lehet választani. Az első, amikor a vezetési idő 180 perc, amelynek végén a csapat ajándékba megkapja a belső kamerás felvételt.

A második verziónál a vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra, gyorstöltő esetén 6 óra tiszta vezetés. Természetesen ebben az esetben is jár a belső kamerás felvétel.

És végül elérhető az egész napos Tesla-élményvezetés is. Ebben az esetben a tiszta vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra 2 autóval, gyorstöltő esetén 6 óra 2 autóval.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bővül a MOL Limo-zóna

  Bővül a MOL Limo-zóna

  Ígéretéhez híven bővítette szolgáltatási területét Budapest legnagyobb közösségi autmegosztó szolgáltatása a MOL Limo. A MOL Limo az alig egy évvel ezelőtti indulás után néhány hónappal már 35 ezer felhasználóval dicsekedhetett, akik idén már a főváros 4 további részen élvezhetik a limózást.

 • Óvatosan az új évi absztinenciával!

  Óvatosan az új évi absztinenciával!

  A hosszú tél kritikus az alkoholproblémákkal és más szenvedélybetegséggel küzdők életében, a szakember mégis arra int: az újévi fogadalom miatti leszokás nem hatékőny, a függőknek segítségre van szükségük, akiknek pedig nincs ilyen gondjuk, azoknak fogadalom sem kell, legfeljebb kidobják a maradék piákat otthonról.

 • 5 dolog, amitől idén sem fogsz lefogyni

  5 dolog, amitől idén sem fogsz lefogyni

  Aki az év elején életmódváltásba kezd, és a fogyás szót beírja bármilyen keresőbe, fél perc alatt közel másfél millió találatot kaphat. A számtalan diéta, termék, étrend-kiegészítő és hirdetés között nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbbet.