2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Életmód

Csapatépítés Tesla-vezetéssel

Igazi adrenalinbombával lephetik meg kollégáikat azok a cégek, amelyek a manapság egyre divatosabb csapatépítőkön egy Tesla-vezetéssel ajándékozzák meg a munkatársakat. Ki ne szeretne egy igazán nagy meglepetéssel előrukkolni egy csapatépítőn, vagy elkápráztatni a céges ügyfeleket? Bár valóban egyre több extrém lehetőség van arra, hogy egy ilyen program igazán felejthetetlenre sikerüljön, a Meglepkék extrém ajándékokkal foglalkozó csapata egy igazi high-tech élményt ad.

A világ jelenleg leggyorsabb autójába ülhet, aki részt vesz a Tesla-élményvezetésen. Ezt az autót igen sok márka megpróbálta már lenyomni, sikertelenül. Alulmaradt a 700 lóerős Mustang, de keményen rávert a Ferrarikra is. Tesla Model S P90(D)-re leginkább azt mondják, hogy nem is suhan, sokkal inkább repül.


Három vezetési csomag közül lehet választani. Az első, amikor a vezetési idő 180 perc, amelynek végén a csapat ajándékba megkapja a belső kamerás felvételt.

A második verziónál a vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra, gyorstöltő esetén 6 óra tiszta vezetés. Természetesen ebben az esetben is jár a belső kamerás felvétel.

És végül elérhető az egész napos Tesla-élményvezetés is. Ebben az esetben a tiszta vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra 2 autóval, gyorstöltő esetén 6 óra 2 autóval.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tudta? Ezért hoz tojást a nyuszi

  Tudta? Ezért hoz tojást a nyuszi

  A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, az “ünnepek ünnepe”. Idén húsvétvasárnapot és húsvéthétfőt április 21-én és 22-én ünneplik a nyugati keresztény egyházak.

 • Ezek a dolgok elengedhetetlenek húsvét ünnepén

  Ezek a dolgok elengedhetetlenek húsvét ünnepén

  A húsvéti ünnepkörben olyan ősi dolgoknak van nagyon fontos szerepük, mint a tűz, a víz, a zajcsapás és a zöld ág. A húsvétvasárnaphoz kapcsolódik a zöldághordás szokása, amelynek lényege, hogy a fiatal lányok és legények kimentek a közeli erdőbe, onnan zöld ágakat hoztak, majd ezeket szétszórták a falu utcáin, ezzel jelképezve, hogy behozták a tavaszt.

 • Eredményes a vastagbélrákszűrés

  Eredményes a vastagbélrákszűrés

  Már több mint 61 ezer mintát küldtek a laborokba a háziorvosoknál elindult vastagbélrákszűrési programban, a vizsgálatok húsz esetben igazoltak rosszindulatú daganatot – írta a Világgazdaság csütörtökön.