2019. november 22., péntek
Cecília

Életmód

Csapatépítés Tesla-vezetéssel

Igazi adrenalinbombával lephetik meg kollégáikat azok a cégek, amelyek a manapság egyre divatosabb csapatépítőkön egy Tesla-vezetéssel ajándékozzák meg a munkatársakat. Ki ne szeretne egy igazán nagy meglepetéssel előrukkolni egy csapatépítőn, vagy elkápráztatni a céges ügyfeleket? Bár valóban egyre több extrém lehetőség van arra, hogy egy ilyen program igazán felejthetetlenre sikerüljön, a Meglepkék extrém ajándékokkal foglalkozó csapata egy igazi high-tech élményt ad.

A világ jelenleg leggyorsabb autójába ülhet, aki részt vesz a Tesla-élményvezetésen. Ezt az autót igen sok márka megpróbálta már lenyomni, sikertelenül. Alulmaradt a 700 lóerős Mustang, de keményen rávert a Ferrarikra is. Tesla Model S P90(D)-re leginkább azt mondják, hogy nem is suhan, sokkal inkább repül.


Három vezetési csomag közül lehet választani. Az első, amikor a vezetési idő 180 perc, amelynek végén a csapat ajándékba megkapja a belső kamerás felvételt.

A második verziónál a vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra, gyorstöltő esetén 6 óra tiszta vezetés. Természetesen ebben az esetben is jár a belső kamerás felvétel.

És végül elérhető az egész napos Tesla-élményvezetés is. Ebben az esetben a tiszta vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra 2 autóval, gyorstöltő esetén 6 óra 2 autóval.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elfogadásra tanít Nánási Pál új fotósorozata

  Elfogadásra tanít Nánási Pál új fotósorozata

  Hogyan lehet elérni, hogy ne süssék le a szemüket az emberek, ha egy sérült gyerekkel találkoznak, hogy bátran kérdezzék a szülőket, hogy meglássák, nem sajnálatra méltóak azok a családok, amelyekben fogyatékkal élő gyermekek nevelkednek, hiszen ugyanolyan örömeik és bánataik vannak, mint bárkinek?

 • Fogápolás időskorban

  Fogápolás időskorban

  Az életkor előrehaladtával egyre több szájhigiéniás és egyéb orális problémával kell szembenézni.

 • Hungarikum lett a dobostorta

  Hungarikum lett a dobostorta

  A dobostorta nemrégiben, november elején bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe. A hírt Nagy István agrárminiszter jelentette be, a Hungarikum Bizottság ülését követően, Budapesten.