2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Életmód

Csapatépítés Tesla-vezetéssel

Igazi adrenalinbombával lephetik meg kollégáikat azok a cégek, amelyek a manapság egyre divatosabb csapatépítőkön egy Tesla-vezetéssel ajándékozzák meg a munkatársakat. Ki ne szeretne egy igazán nagy meglepetéssel előrukkolni egy csapatépítőn, vagy elkápráztatni a céges ügyfeleket? Bár valóban egyre több extrém lehetőség van arra, hogy egy ilyen program igazán felejthetetlenre sikerüljön, a Meglepkék extrém ajándékokkal foglalkozó csapata egy igazi high-tech élményt ad.

A világ jelenleg leggyorsabb autójába ülhet, aki részt vesz a Tesla-élményvezetésen. Ezt az autót igen sok márka megpróbálta már lenyomni, sikertelenül. Alulmaradt a 700 lóerős Mustang, de keményen rávert a Ferrarikra is. Tesla Model S P90(D)-re leginkább azt mondják, hogy nem is suhan, sokkal inkább repül.


Három vezetési csomag közül lehet választani. Az első, amikor a vezetési idő 180 perc, amelynek végén a csapat ajándékba megkapja a belső kamerás felvételt.

A második verziónál a vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra, gyorstöltő esetén 6 óra tiszta vezetés. Természetesen ebben az esetben is jár a belső kamerás felvétel.

És végül elérhető az egész napos Tesla-élményvezetés is. Ebben az esetben a tiszta vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra 2 autóval, gyorstöltő esetén 6 óra 2 autóval.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezért fontos matekot tanulni!

  Ezért fontos matekot tanulni!

  Van egy különös nép Dél-Amerika esőerdőiben, az ő világukban nem létezik a matematika. De mielőtt minden iskolás gyerek ebbe a matekmentes paradicsomba vágyna, nézzük meg, hogy miért léteznek olyan civilizációk, ahol nincsen matematika, és miért alakult ki mégis a legtöbb kultúrában.

 • Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Nagyon sokan a drága tisztítószereket vásárolják, mivel abban reménykednek, hogy végre tiszta lesz a gáztűhelyük, ragyogni fognak az odakozmált edényeik.

 • Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  A tenyérből való olvasás az emberi sorsot illetően, nem új keletű tudomány. Sok-sok évszázadnyi tapasztalat alapján állítják, hogy vannak bizonyos vonalak, amelyekből következtetni lehet az illető személyiségére. Ilyen az „életvonal”. Az apost.com szerint világszerte sok ember hisz abban, hogy a tenyerünkön lévő vonalak sok mindent felfedhetnek a személyiségünkről és még a jövőt is segíthetnek megjósolni.

 • 5 tipp, hogy szépeket álmodjon

  5 tipp, hogy szépeket álmodjon

  Időjárási frontok jönnek és mennek, ezekben mindenkinek volt része mostanában. Gyakran panaszkodnak embertársaink, hogy nehezen tudnak elaludni.