2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Életmód

Csapatépítés Tesla-vezetéssel

Igazi adrenalinbombával lephetik meg kollégáikat azok a cégek, amelyek a manapság egyre divatosabb csapatépítőkön egy Tesla-vezetéssel ajándékozzák meg a munkatársakat. Ki ne szeretne egy igazán nagy meglepetéssel előrukkolni egy csapatépítőn, vagy elkápráztatni a céges ügyfeleket? Bár valóban egyre több extrém lehetőség van arra, hogy egy ilyen program igazán felejthetetlenre sikerüljön, a Meglepkék extrém ajándékokkal foglalkozó csapata egy igazi high-tech élményt ad.

A világ jelenleg leggyorsabb autójába ülhet, aki részt vesz a Tesla-élményvezetésen. Ezt az autót igen sok márka megpróbálta már lenyomni, sikertelenül. Alulmaradt a 700 lóerős Mustang, de keményen rávert a Ferrarikra is. Tesla Model S P90(D)-re leginkább azt mondják, hogy nem is suhan, sokkal inkább repül.


Három vezetési csomag közül lehet választani. Az első, amikor a vezetési idő 180 perc, amelynek végén a csapat ajándékba megkapja a belső kamerás felvételt.

A második verziónál a vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra, gyorstöltő esetén 6 óra tiszta vezetés. Természetesen ebben az esetben is jár a belső kamerás felvétel.

És végül elérhető az egész napos Tesla-élményvezetés is. Ebben az esetben a tiszta vezetési idő villámtöltő esetén 8 óra 2 autóval, gyorstöltő esetén 6 óra 2 autóval.

Kapcsolódó Cikkek

  • Segítség a fogyatékos embereknek

    Segítség a fogyatékos embereknek

    A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola együtt találta ki, hogy olyan embereknek adhassanak munkát és egy jól működő szolgáltatást, akik noha fogyatékossággal élnek, de annál szorgalmasabban tevékenykednének a food truck működtetésében.

  • Ezért fontos a cukorbetegség megelőzése

    Ezért fontos a cukorbetegség megelőzése

    A diabétesz világviszonylatban az egyik legtöbb embert érintő betegség, ma már több, mint 250 millió ember szenved a betegség valamely típusában világszerte, és ez a szám évente 7 millióval nő.