EUR: 348,15 Ft
CHF: 328,09 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Belföld

Cseh Lászlóékat fogadta Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a ma kezdődő budapesti úszóvilágkupára érkezett versenyzőkkel találkozott a Parlamentben.Az eseményen többek között jelen volt Jakabos Zsuzsanna, Cseh László, Kapás Boglárka és Verrasztó Dávid, és ott volt még Eric, az angolna néven ismert Eric Moussambani, a sydney-i olimpia egyik legnagyobb sztárja. Orbán hosszan beszélgetett az úszókkal, egyebek mellett a sport összetartó ereje és a magyar nyelv volt a téma. A találkozóról a kormányfő egy videót is megosztott Facebook-oldalán, amihez csak annyi kommentár fűzött, hogy „Éremeső a Tisztelt Házban”. A közös fotók elkészítése után a sportolók a Parlament erkélyéről csodálhatták meg Budapest panorámáját.

 


Éremeső a Tisztelt Házban // Medal shower in da House

Éremeső a Tisztelt Házban // Medal shower in da House

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 2. Oktober 2018

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A Budapest Bank csatlakozik a Takarék Csoport és az MKB együttműködéséhez

  A Budapest Bank csatlakozik a Takarék Csoport és az MKB együttműködéséhez

  A Budapest Bank Zrt. (BB) csatlakozik az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (MTB) és az MKB Bank Nyrt. (MKB) stratégiai együttműködéséhez, amelyben egy hazai tulajdonú bankcsoport létrehozásának keretrendszerét vizsgálják meg és készítik elő – közölte a három pénzintézet kedden az MTI-vel.

 • Június 20-án megszűnhet a veszélyhelyzet

  Június 20-án megszűnhet a veszélyhelyzet

  Két héten belül megszavazhatja az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és különleges jogrendi állapot megszüntetését – jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

 • Fidesz: Pikó vállalja a felelősséget a döntéseiért!

  Fidesz: Pikó vállalja a felelősséget a döntéseiért!

  A Fidesz józsefvárosi szervezete felszólítja a kerület ellenzéki támogatással megválasztott polgármesterét, Pikó Andrást, hogy vállalja végre a felelősséget döntéseiért, és mondja meg az igazságot a közszolgálati lakások elvételéről.