EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Cseh Lászlóékat fogadta Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a ma kezdődő budapesti úszóvilágkupára érkezett versenyzőkkel találkozott a Parlamentben.Az eseményen többek között jelen volt Jakabos Zsuzsanna, Cseh László, Kapás Boglárka és Verrasztó Dávid, és ott volt még Eric, az angolna néven ismert Eric Moussambani, a sydney-i olimpia egyik legnagyobb sztárja. Orbán hosszan beszélgetett az úszókkal, egyebek mellett a sport összetartó ereje és a magyar nyelv volt a téma. A találkozóról a kormányfő egy videót is megosztott Facebook-oldalán, amihez csak annyi kommentár fűzött, hogy „Éremeső a Tisztelt Házban”. A közös fotók elkészítése után a sportolók a Parlament erkélyéről csodálhatták meg Budapest panorámáját.

 


Éremeső a Tisztelt Házban // Medal shower in da House

Éremeső a Tisztelt Házban // Medal shower in da House

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 2. Oktober 2018

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.