EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Miskolc

Csehov drámája a színen

Irina, a legfiatalabb Prozorov testvér boldogan ábrándozik a jövőről, munkáról, szebb életről. Nővére, Olga gimnáziumi tanárnő, rengeteget dolgozik és kitartóan álmodozik húgával a közelgő Moszkvába költözésről. Mása, a középső nővér mindeközben fekete ruhában küzd könnyeivel, félresiklott életével – a szerelmes Andrej pedig egyre csak hegedül. Ideák, vágyak, viszonyok és viták. Tehetetlen sodródás – maga az élet. Anton Pavlovics Csehov legismertebb drámája, a Három nővér éppúgy lehet szomorú, mint mulatságos, csak felfogás kérdése. Mészöly Anna Irina és Szirbik Bernadett Olga szerepében látható a darabban a Miskolci Nemzeti Színházban.

Miskolc, 2018. október 3.
Mészöly Anna (balra) Irina és Szirbik Bernadett (jobbra) Olga szerepében Anton Pavlovics Csehov Három nővér című drámájának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2018. október 2-án. A színdarabot Rusznyák Gábor rendezésében 2018. október 5-én mutatják be.
MTI Fotó: Vajda János


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.