EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Kecskemét

Csodás darabok érkeznek az Agórába

Két olyan darab is érkezik a Hírös Agóra színpadára októberben, amely alaposan felforgatja majd a lelkünket. A Boldogság Cserháti Zsuzsa életét mutatja be, amelyben Märcz Fruzsina játssza az énekesnőt, Horányi Juli pedig a dalokat adja át a közönségnek. A kis herceg pedig csodás köntösbe bújtatja az üzenetet: miért is vagyunk felelősek valamiért, amit egy életre megszelídítettünk?

Jól csak a szívével lát az ember. Szeretetexpedíció nem csak kalandoroknak! Nyolcvan millió kiadott példánnyal A kis herceg a világ egyik legolvasottabb könyve. Nem lehet elégszer feldolgozni, és akárhányszor olvassuk, más-más élethelyzetben, még nekünk, felnőtteknek is mindig újabb és újabb igazságot tár fel. Az előadás kicsit más nézőpontból, a gyerekek szemszögéből, egy hozzájuk közel álló módon kívánja megmutatni a fontos emberi értékeket, és egyben inspirálni őket a műben rejlő gondolatok megszívlelésére és gyakorlására. A darab főszereplője Újlaki Dénes, rendezője Dénes Viktor. Bemutató: október 7-én 14 órakor.


A Cserháti Zsuzsa életéről szóló darabban Horányi Juli tolmácsolásában hallhatjuk majd a legendás dalokat
MTI Fotó: Illyés Tibor

Nem sírok, ne félj, csak erős ez a fény. Cserháti Zsuzsa korunk egyik legnagyobb énekesnője volt, aki folyamatosan küzdött a démonaival, mélységekkel és magasságokkal. Ezt a frusztrációt, boldogságkeresést mutatja be a Boldogság című darab, amelyben a főszerepet a Kecskeméti Katona József Színház színésze, Märcz Fruzsina játssza, a dalokat pedig Horányi Juli tolmácsolja. Juli volt egyébként az ötlet megalkotója, úgy gondolta, ha világhírű művészekről játszanak nagy sikerrel darabokat itthon, miért épp a magyar könnyűzene egyik kultikus alakja ne érdemelné meg ugyanezt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.