EUR: 363,37 Ft
CHF: 344,10 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Egyéb Debrecen

Csúcsot döntött a yoUDay

Elképesztő sikere volt a Debreceni Egyetem tanévnyitó show-jának a Nagyerdei Stadionban. A yoUDay világszínvonalú műsora egyedülálló közösségi élményt nyújtott, és nézőcsúcsot hozott.

Soha nem voltak még annyian a Nagyerdei Stadionban, mint a yoUDayen, a Debreceni Egyetem harmadik alkalommal megrendezett tanévnyitó show-ján. Huszonkétezren töltötték meg a lelátókat és a küzdőteret, ahová most először mehettek be nézők. Az új színpadi elrendezésnek köszönhetően az arénában bulizók testközelből élvezhették az ámulatba ejtő műsort szeptember 26-án.


Huszonkétezer ember szórakozott a lelátókon és a küzdőtéren

Az egyetemi összetartást szimbolizáló páratlan esemény nemcsak nézőcsúcsot döntött, hanem látványban, show-elemekben, hangulatban és élményben is felülmúlta a korábbi két rendezvényt, ismét bizonyítva a Debreceni Egyetem összetartó közösségi erejét. A 70 méteres, gigantikus színpadon egymást váltották a legnagyobb hazai sztárok: Majka, Horváth Tamás és az Animal Cannibals a szenzációs kétórás műsor alatt többször visszatért egy-egy dallal. Ákos, aki most először énekelt a Nagyerdei Stadionban, csaknem félórás fergeteges minikoncertet adott. A népszerű popsztárok műsorában az Abrakazabra zenekar és vendégei, valamint több mint 300 táncos gondoskodott a magával ragadó hangulatról.

A szerencsésebbek készíthettek egy szelfit Majkával

Az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai és nemzetközi slágereit felelevenítő látványos show közben a több száz négyzetméteres kivetítőn archív felvételekkel idézték fel az egyetem több mint százéves történetét, híres diákjait. A produkcióban közreműködtek a Debreceni Egyetem gyakorlóiskolájának diákjai és a DEAC sportolói is. A huszonkétezer vendég az összetartozás jegyében az Animal Cannibals tagjaival és Tóth Andival együtt énekelte a yoUDay dalát, valamint Koroknai Árpival az elmaradhatatlan Nélküled című slágert. A Debreceni Egyetem közösségéhez tartozásukat sokan azzal fejezték ki, hogy az intézmény színeiben, zöld és sárga, egyetemi jelképpel ellátott ruhában érkeztek az ország legnagyobb tanévnyitó show-jára, amelynek szervezésében és lebonyolításában több mint ezren vettek részt. Az egyetem napját látványos tűzijáték, valamint káprázatos fény- és lézershow koronázta meg.


 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.