2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Extra

Lebuz*zta Majkát Curtis

Tovább fokozódik a Majka–Curtis-botrány. A rapper betegségre hivatkozva lemondta hétfői koncertjét, a kommentelők viszont drogozással vádolták meg. Curtis erre teljesen kiakadt és buzeránsnak nevezte egykori zenésztársát, aki ezt nem hagyta szó nélkül.

/Fotó: TV2

Drogozással vádolták meg Curtist, miután betegségre hivatkozva lemondta hétfői koncertjét Székesfehérváron, az Albabar klubban. A csalódott rajongók egyből arra következtettek, hogy a drogbotrányáról is ismert rapper a kokaint választotta a színpad helyett. Curtis közösségi oldalán fakadt ki az őt ért vádak miatt.


„K*rvára jó, hogy az ember nem lehet beteg, mert egyből kitalálják, hogy drogozom, azért nem lépek fel… Idióta f*szfejek! Mindennap 10 órákat dolgozom és éjjelente még fel is lépek. Azért, mert egy buzeráns állított rólam valamit, mostantól nem lehetek szarul, mert ezt kell hallgatnom” – írta a rapper. Majka nem tűrte szó nélkül a sértegetést, és azonnal visszavágott. „Jobbulást, testvér! Szar dolog a hányás, hasmenés, főleg, ha havonta van! Aláírás: »egy buzeráns«” – válaszolta. Curtis azóta törölte a bejegyzését.

Majka korábban azt nyilatkozta, többször előfordult, hogy a rapper a drogot választotta, és nem jelent meg a koncerteken. Ez vezetett végül a felbomlásukhoz is. „Tőlem szívhatott is, engem ez nem érdekelt, de az igen, hogy ez a munka rovására megy. (…) Volt olyan, hogy nem jött el egy fellépésre, vagy eljött, de nem tudott felmenni a színpadra. Volt olyan, hogy nem értük el reggel óta, és volt olyan, hogy csak annyit mondott: nem. Ilyenkor hazudtam a közönségnek” – mondta korábban Majka az Indexnek adott vágatlan videóinterjújában.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek