EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Curtis nem bír leállni! Itt az újabb botránya – Videó!

Köllő Babett több mint egy órán át várt Curtisre. A Bors meg nem erősített információja szerint a következő ilyen botlásnál a TV2 kirakja a szuperprodukciójából a zűrös sztárt.

A lap úgy tudja Curtis cserben hagyta partnernőjét. A rapper Köllő Babettet váratta hiába a Csak show és más semmi vasárnapi próbáján, ahol a következő péntek esti produkciójukat kellett volna gyakorolniuk – írja a Bors.


„Mivel Curtis nem jelent meg a korábban diszponált vasárnapi forgatáson, így a csatorna a szerződése értelmében kötbér megfizetésére kötelezte. Reméljük, hogy kedden nem hagyja cserben Babettet és a produkciót” – számolt be a portál a TV2 közleményéről.

Köllő Babett és Curtis a Csak show és más semmi negyedik adásában fakírshow-t fognak bemutatni, ha a rapper elmegy a próbákra. Épp ezért is aggódik a színésznő, hiszen legutóbb sajnos egyedül volt kénytelen elkezdeni a felkészülést, mert Curtist nem tudta elérni, aki végül meg sem jelent – olvasható a TV2 oldalán.

Köllő Babett az esttel kapcsolatban azt mondta, vegyes érzelmek vannak benne. Annak nagyon örült, hogy ő lett Curtis párja, mert mint mondta, ő egy erős pasi.

Én ezt nem szeretném nélküle végig csinálni – jelentette ki Babett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.