EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Extra

Curtis nem bír leállni! Itt az újabb botránya – Videó!

Köllő Babett több mint egy órán át várt Curtisre. A Bors meg nem erősített információja szerint a következő ilyen botlásnál a TV2 kirakja a szuperprodukciójából a zűrös sztárt.

A lap úgy tudja Curtis cserben hagyta partnernőjét. A rapper Köllő Babettet váratta hiába a Csak show és más semmi vasárnapi próbáján, ahol a következő péntek esti produkciójukat kellett volna gyakorolniuk – írja a Bors.


„Mivel Curtis nem jelent meg a korábban diszponált vasárnapi forgatáson, így a csatorna a szerződése értelmében kötbér megfizetésére kötelezte. Reméljük, hogy kedden nem hagyja cserben Babettet és a produkciót” – számolt be a portál a TV2 közleményéről.

Köllő Babett és Curtis a Csak show és más semmi negyedik adásában fakírshow-t fognak bemutatni, ha a rapper elmegy a próbákra. Épp ezért is aggódik a színésznő, hiszen legutóbb sajnos egyedül volt kénytelen elkezdeni a felkészülést, mert Curtist nem tudta elérni, aki végül meg sem jelent – olvasható a TV2 oldalán.

Köllő Babett az esttel kapcsolatban azt mondta, vegyes érzelmek vannak benne. Annak nagyon örült, hogy ő lett Curtis párja, mert mint mondta, ő egy erős pasi.

Én ezt nem szeretném nélküle végig csinálni – jelentette ki Babett.

Kapcsolódó Cikkek