2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Extra

Dancs Annamari: A párom igazi apamodell a fiamnak

Dancs Annamari nehezen dolgozta fel házasságának kudarcát, de most már túl van a nehéz időszakon, és pár hónapja a szerelem is rátalált. Az Operettszínház színésznője nagyon örül annak, hogy kisfia, Ádám is jól kijön párjával, aki igazi apakép gyermeke számára. 

fotó: Tót Rózsa

Dancs Annamari házassága több mint egy éve ért véget Kerényi Miklós Mátéval. A színész tavaly nyáron költözött el feleségétől és négy hónapos kisfiától, Annamarinak pedig azóta egyszerre kell helytállnia édesanyaként és családfenntartóként.


– Nem így terveztem, de az élet mégis úgy hozta, hogy hamarabb tértem vissza a színpadra. A férjem életem legszebb és legnehezebb időszakában hagyott minket magunkra. Szerencsém van, mert Ádám nagyon alkalmazkodó, csodálatos kisfiú, hosszú hónapokon át ő volt az egyetlen örömöm. A munkába fokozatosan tértem vissza, az Operettszínházzal nyáron rengeteg előadásunk volt külföldön és itthon is. Pár hete mutattuk be az István, a király rockoperát, most pedig a Maya című darabot kezdjük próbálni, amelynek november végén lesz a bemutatója. Ha dolgozom, a barátnőim vigyáznak a kicsire, vagy édesanyám utazik hozzánk Erdélyből – mondta Dancs Annamari, aki az új évadban az Ének az esőben című musicalben is visszaveszi szerepét.

– Én nagyon hittem a házasságunkban, éppen ezért derült égből villámcsapásként ért, amikor Máté  bevallotta, hogy szerelmes, és másképp gondolja a további életét. Nehéz volt feldolgoznom, de el kellett fogadnom a döntését. Mostanra sikerült teljesen lezárnom a múltat, már csak azt várom, hogy kimondják végre a válást, és mindenki mehessen a maga útjára – mesélte az Operettszínház színésznője. Annamari új fejezetet kezdett az életében, ami annak is köszönhető, hogy néhány hónapja rátalált a szerelem.


– Nem gondoltam volna, hogy egyedülálló anyaként ilyen hamar megtalálom a társamat, bár a házasság intézményében megingott a bizalmam. Az elmúlt egy év nehézségei után most újra örülök az életnek, teljesnek érzek mindent. A párom nagyon jó ember, imádják egymást Ádámmal, akinek ő igazi férfi- és apamodell. A történtek csak megerősítettek, és őszintén mondom, hogy boldog vagyok – mosolyodott el Annamari.

fotó: Gordon Eszter

 

Kapcsolódó Cikkek