EUR: 320,69 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. április 24., szerda
György

Egyéb Kecskemét

Debütkoncertek, 6. felvonás: Gayalog Hetényegyházán

Folytatódik a zenei újdonságokat bemutató koncertsorozat a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában. Október 31-én a tehetséges fiatal zenészekből álló Gayalog lép színpadra, hogy bemutassa egyedi zenei anyagát.

A Gayalog zenekar október 31-én debütál a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában

Hatodik alkalommal kínál lehetőséget a Hetényi Közösségi Ház az igényes muzsikára éhes közönségnek új zenei csemegék megismerésére a Debütkoncertek eseménysorozat keretében. A rendezvény  nem titkolt célja, hogy bemutassa, nem csupán a tehetségkutató műsorokban, hanem a környezetünkben is születnek új tehetségek, új zenék, amelyeknek az erre nyitott látogatók elsőként lehetnek szem- és fültanúi.


Október 31-én igazán exkluzív zenei élményben lehet része a közönségnek, hiszen a nemrégiben alakult Gayalog lép fel, amelynek tagjai a következőképpen vallanak muzsikájukról: „Folk- és világzene ötvözete Kecskemétről. A dalainkban fellelhetőek magyar, illetve más népek dalai, kórusművek, filmzenék. Mindezek dalcsokrokba vannak szedve, melyeknek elmélkedős, éteri hangulatából olykor deep trance érzéssel rázzuk fel a révedezőket.”

Mindenképp érdemes tehát október 31-én buszra szállni vagy autóba ülni, és ellátogatni Hetényegyházára – a koncert ingyenes!

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.