EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Kecskemét

Debütkoncertek, 6. felvonás: Gayalog Hetényegyházán

Folytatódik a zenei újdonságokat bemutató koncertsorozat a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában. Október 31-én a tehetséges fiatal zenészekből álló Gayalog lép színpadra, hogy bemutassa egyedi zenei anyagát.

A Gayalog zenekar október 31-én debütál a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában

Hatodik alkalommal kínál lehetőséget a Hetényi Közösségi Ház az igényes muzsikára éhes közönségnek új zenei csemegék megismerésére a Debütkoncertek eseménysorozat keretében. A rendezvény  nem titkolt célja, hogy bemutassa, nem csupán a tehetségkutató műsorokban, hanem a környezetünkben is születnek új tehetségek, új zenék, amelyeknek az erre nyitott látogatók elsőként lehetnek szem- és fültanúi.


Október 31-én igazán exkluzív zenei élményben lehet része a közönségnek, hiszen a nemrégiben alakult Gayalog lép fel, amelynek tagjai a következőképpen vallanak muzsikájukról: „Folk- és világzene ötvözete Kecskemétről. A dalainkban fellelhetőek magyar, illetve más népek dalai, kórusművek, filmzenék. Mindezek dalcsokrokba vannak szedve, melyeknek elmélkedős, éteri hangulatából olykor deep trance érzéssel rázzuk fel a révedezőket.”

Mindenképp érdemes tehát október 31-én buszra szállni vagy autóba ülni, és ellátogatni Hetényegyházára – a koncert ingyenes!

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.