EUR: 345,98 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Egyéb Kecskemét

Debütkoncertek, 6. felvonás: Gayalog Hetényegyházán

Folytatódik a zenei újdonságokat bemutató koncertsorozat a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában. Október 31-én a tehetséges fiatal zenészekből álló Gayalog lép színpadra, hogy bemutassa egyedi zenei anyagát.

A Gayalog zenekar október 31-én debütál a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában

Hatodik alkalommal kínál lehetőséget a Hetényi Közösségi Ház az igényes muzsikára éhes közönségnek új zenei csemegék megismerésére a Debütkoncertek eseménysorozat keretében. A rendezvény  nem titkolt célja, hogy bemutassa, nem csupán a tehetségkutató műsorokban, hanem a környezetünkben is születnek új tehetségek, új zenék, amelyeknek az erre nyitott látogatók elsőként lehetnek szem- és fültanúi.


Október 31-én igazán exkluzív zenei élményben lehet része a közönségnek, hiszen a nemrégiben alakult Gayalog lép fel, amelynek tagjai a következőképpen vallanak muzsikájukról: „Folk- és világzene ötvözete Kecskemétről. A dalainkban fellelhetőek magyar, illetve más népek dalai, kórusművek, filmzenék. Mindezek dalcsokrokba vannak szedve, melyeknek elmélkedős, éteri hangulatából olykor deep trance érzéssel rázzuk fel a révedezőket.”

Mindenképp érdemes tehát október 31-én buszra szállni vagy autóba ülni, és ellátogatni Hetényegyházára – a koncert ingyenes!

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.