2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Kecskemét

Debütkoncertek, 6. felvonás: Gayalog Hetényegyházán

Folytatódik a zenei újdonságokat bemutató koncertsorozat a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában. Október 31-én a tehetséges fiatal zenészekből álló Gayalog lép színpadra, hogy bemutassa egyedi zenei anyagát.

A Gayalog zenekar október 31-én debütál a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában

Hatodik alkalommal kínál lehetőséget a Hetényi Közösségi Ház az igényes muzsikára éhes közönségnek új zenei csemegék megismerésére a Debütkoncertek eseménysorozat keretében. A rendezvény  nem titkolt célja, hogy bemutassa, nem csupán a tehetségkutató műsorokban, hanem a környezetünkben is születnek új tehetségek, új zenék, amelyeknek az erre nyitott látogatók elsőként lehetnek szem- és fültanúi.


Október 31-én igazán exkluzív zenei élményben lehet része a közönségnek, hiszen a nemrégiben alakult Gayalog lép fel, amelynek tagjai a következőképpen vallanak muzsikájukról: „Folk- és világzene ötvözete Kecskemétről. A dalainkban fellelhetőek magyar, illetve más népek dalai, kórusművek, filmzenék. Mindezek dalcsokrokba vannak szedve, melyeknek elmélkedős, éteri hangulatából olykor deep trance érzéssel rázzuk fel a révedezőket.”

Mindenképp érdemes tehát október 31-én buszra szállni vagy autóba ülni, és ellátogatni Hetényegyházára – a koncert ingyenes!

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.