2020. április 05., vasárnap
Vince

Egyéb Nyíregyháza

December 16-ig maradnak a Munkácsy-festmények

December 16-ig tekinthető meg a Munkácsy 50 című kiállítás a Jósa András Múzeumban – jelentette be dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere a múlt héten a múzeumban.

A polgármester személyesen állapodott meg a képek tulajdonosaival, ennek köszönhető a hosszabbítás. Közben kiderült, jövőre újabb meglepetésekkel készül a múzeum. Többek között elhozzák a Jégkorszak kiállítást és Szinyei-Merse Pál festményei is láthatók lesznek Nyíregyházán. A Munkácsy 50 című páratlan kiállítás a Múzeumok Éjszakáján nyílt meg. A Vidor Fesztivál kezdetén pedig a tárlat kiegészült néhány lenyűgöző darabbal, amelyek a szentpétervári Ermitázsból érkeztek a szabolcsi megyeszékhelyre. A kiállításra eddig 18255-en váltottak jegyet.

(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.