EUR: 321,93 Ft
CHF: 283,13 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Program

Dj Dominique, Pataky Attila és Nagy Feró kápráztatja el a közönséget

A Nagy Budai Házibuli színpadán október 20-án Magyarország rock legendái, Pataky Attila és Nagy Feró szórakoztatja a tombolni vágyókat, felcsendülnek ugyanis a legnagyobb EDDA- és Beatrice-slágerek!

A házigazda, Dj Dominique gondoskodik arról, hogy egész éjjel a táncé legyen a főszerep a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink legfrissebb slágereit is hallva!


A rockzene veszi birtokába a budai exkluzív helyszínt, hogy még pezsdítőbb legyen a hangulat. Várkonyi Attila, az ismert lemezlovas hívta meg a Pataky Attilát és Nagy Ferót, akik azonnal igent mondtak a felkérésnek.

– A rockműfaj két nagyágyúja lép fel, ami igazán megtisztelő érzés. A zenei stílusban részben alkalmazkodom hozzájuk, de a hagyományos nagy retró slágereket lejátszom, amelyeket a rádióban is pörgetek. Az emberiségbe vetett hitem újabb bizonyítéka ez, hiszen látom, hogy egyáltalán nincsenek falak a rock és retró zenét kedvelők között. Amikor a hangulat már a tetőfokára hág, a legnagyobb tombolás a rockzenére történik: Bon Jovi, AC/DC, EDDA, Beatrice és Tankcsapda számokat mindig beteszek. Nekem külön öröm, hogy a két legenda, aki gyerekkorom két idolja is egyúttal, elfogadták a felkérésemet. Régi barátságot ápolok velük, és nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ezek a régi értékek, dalok soha nem szűnnek meg – mondta Dj Dominique, aki azt is elárulta, sok sztárvendéggel találkozhatnak a bulijain a szórakozni vágyók.


– Élsportolók, zenészek hada vesz részt ismét a nívós eseményen a Symbolban. Hála Istennek a legnagyobb sztárok eljönnek az én bulijaimra szórakozni. Korábban a Dívák éjszakáján összehoztam Szűcs Judithot, Csepregi Évát és Zalatnay Cinit. De olyan eseményt is szerveztünk, hogy az Ottawan, a Boney M. és Mr. President egy helyen lépett fel. Mindegyik buli teltházas volt, hiszen van igény arra, hogy élőben is lássák a művészeket. Néhány, fogyatékkal élő barátom is eljön, akik fantasztikusan érzik magukat. Híve vagyok az integrált buliknak!

Kapcsolódó Cikkek