EUR: 322,82 Ft
CHF: 283,90 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Drake gyereket akart Rihannától

Drake nemrég egy amerikai műsor vendégeként arról beszélt, hogy annak idején nagyon szeretett volna Rihannával családot alapítani. – 22 éves korom óta szerelmes vagyok ebbe a nőbe, az volt minden álmom, hogy ő legyen a gyerekeim anyja, de sajnos az élet közbeszólt.

Szerettem volna jó apa lenni, Ririvel imádni való kölykeink lettek volna – mesélte őszintén a rapper, aki 2009 és 2016 között többször is kapcsolatban volt a barbadosi énekesnővel. Rihanna azonban nem viszonozta szerelmét, sőt legutóbbi interjújában azt nyilatkozta, hogy már nem hajlandó baráti viszonyban sem lenni a rapperrel.


Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.