EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Túszejtés miatt zárták le a kölni főpályaudvart

Az Express című lap információja szerint egy túszejtő körülbelül 13 órakor befoglalta a kölni Breslaur téri gyógyszertárat. A rendőrség arra kérte a közeli pályaudvaron lévő utasokat, hogy hagyják el a helyszínt. Egyes járatokat töröltek,  mások pedig késve indulnak útnak, hiszen a környék jelenleg is lezárás alatt van.

Tanúk elmondása szerint lövéseket is lehetett hallottak, ám ezt a rendőrség nem erősítette meg. Az már biztos, hogy amikor a hatóságok a helyszínre érkeztek, nagy füstöt láttak a túszejtés helyszínénél, ezért értesítették a tűzoltóságot is.


A gyanúsított jelenleg is a gyógyszertárban tartózkodik és valószínűleg túszokat is ejtett – írja az Express.

A DW riportere szerint megerősítették, hogy egy nőt tartanak fogva, a túszejtő pedig egy férfi.

A rendőrség már tárgyal vele.

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.