EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Belföld

Drámai vallomás! Retteg és félelemben él az Encsi gázoló nő

Egy szerencsétlen baleset borzolta fel a kedélyeket Encsen, ahol a hétvégén elgázoltak egy kislányt. A gázoló azóta félelemben él, retteg az áldozat családtagjainak bosszújától és azt tervezi, hogy elhagyja az országot – árulta el a Ripost.hu-nak J. Éva.

A szerencsétlenség két táborra osztotta a borsodi Encset, a helyiek nagyobb része a nő mellé állt, azonban jó páran vannak akik, a tehetetlen sofőrt vádolják és támadják.


“Borzasztóan féltem. Mindig is az volt a rémálmom, hogy elütök egy gyermeket, sosem tudom majd feldolgozni, ami történt! Nekem is van hasonló korú unokám… nem akartam őt bántani!” – nyilatkozta a Ripost.hu-nak Éva.

” Éjszakánként arra riadok, hogy rohan felém a dühös apa, meg akar gyilkolni… Teljesen kikészültem. Annyira emlékszem csak, hogy a Fő úton hajtottam, amikor megláttam az úton egy teherautót. Mögüle bukkant elő a kislány, másfél méterre az orrom előtt szaladt ki, már nem tudtam megállni” – idézi a portál a megtört asszony szavait.


Éva a balesetet követően rögtön kiszállt a kocsijából és a kislány segítségére sietett, mindeközben látta, hogy kiáltozva rohannak felé az áldozat hozzátartozói. “Üvöltöttem nekik: Hívjatok mentőt, ne ordítsatok, hívjatok mentőt. A gyerek apja ittas volt. Nekem esett, többször megütött, kiverték a fogam és eltörték a szemüvegem.” – állítja Éva.

A Ripost.hu információi szerint a lincselést Hanna nagymamája akadályozta meg, azonban a kislány édesapja azóta is keresi Évát, hogy bocsánatot kérhessen a viselkedéséért.

A rettegésben élő asszony ezzel szemben így nyilatkozott a lapnak: “Sokan próbálnak megvédeni, de vannak, akik hibáztatnak. Hanna édesapja az ismerőseimen keresztül zaklat. Mielőbb szeretnék elköltözni, külföldre megyek. Úgy érzem, ha maradok, az az életembe kerülhet”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.