2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb XIII.kerület

Dzsessz és játék gyerekeknek

A kicsik jól érezték magukat ( Fotó: Sáfár Tibor)

Interaktív, játékos koncerttel, a gyerekekkel való közös énekléssel, zenéléssel és improvizációval várták a kicsiket a Tücsöktanyán rendezett Kokopelli Jazz Matinén, ahol minden a dzsessz nyelvén szólalt meg. Az apróságok a koncert alatt folyamatos mozgásos feladatokon, ritmusjátékokon, szerepjátékokon és különféle kreatív feladatokon vehettek részt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.