EUR: 366,08 Ft
CHF: 346,06 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Eger

Egri bikavért és meghívást kapott Terence Hill

Terence Hill világhírű színművész magyarországi látogatása alkalmából Budapesten találkozott Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízottal, Eger és térsége országgyűlési képviselőjével, aki szeretett városunkba invitálta a filmsztárt.

A hollywoodi filmsztár az új, általa rendezett filmje, a Nevem: Thomas népszerűsítésére érkezett a fővárosba. A filmben ő lesz a főszereplő, és természetesen lesznek benne nagy pofonok és vidám jelenetek. A most 80 éves Terence Hill Bud Spencerrel együtt az elmúlt évtizedekben a magyarok egyik kedvenc színészévé vált.


A művész szoros programja során találkozott Nyitrai Zsolttal is, aki meghívta a népszerű filmhőst Egerbe, majd ezt követően az első hungarikummá nyilvánított magyar vörösborral, egri bikavérrel ajándékozta meg a vendéget, aki olasz lévén igencsak értékelte hazánk egyik leghíresebb borát. Mint Nyitrai Zsolt korábbi nyilatkozatában kifejtette: fontos cél, hogy továbbra is nemzetközi hírességek érkezzenek Egerbe. Franco Nero látogatása után nemrégiben a filmmaraton sztárvendége, Claudia Cardinale járt Egerben. Ezt a sort folytatná Terence Hill, akit bizonyára nagy izgalommal és örömmel fogadna a város közönsége.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.