2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Eger

Egri bikavért és meghívást kapott Terence Hill

Terence Hill világhírű színművész magyarországi látogatása alkalmából Budapesten találkozott Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízottal, Eger és térsége országgyűlési képviselőjével, aki szeretett városunkba invitálta a filmsztárt.

A hollywoodi filmsztár az új, általa rendezett filmje, a Nevem: Thomas népszerűsítésére érkezett a fővárosba. A filmben ő lesz a főszereplő, és természetesen lesznek benne nagy pofonok és vidám jelenetek. A most 80 éves Terence Hill Bud Spencerrel együtt az elmúlt évtizedekben a magyarok egyik kedvenc színészévé vált.


A művész szoros programja során találkozott Nyitrai Zsolttal is, aki meghívta a népszerű filmhőst Egerbe, majd ezt követően az első hungarikummá nyilvánított magyar vörösborral, egri bikavérrel ajándékozta meg a vendéget, aki olasz lévén igencsak értékelte hazánk egyik leghíresebb borát. Mint Nyitrai Zsolt korábbi nyilatkozatában kifejtette: fontos cél, hogy továbbra is nemzetközi hírességek érkezzenek Egerbe. Franco Nero látogatása után nemrégiben a filmmaraton sztárvendége, Claudia Cardinale járt Egerben. Ezt a sort folytatná Terence Hill, akit bizonyára nagy izgalommal és örömmel fogadna a város közönsége.

Kapcsolódó Cikkek