2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Eger

Egri várlátogatásra hívta Sargentinit Oroján Sándor

Egy várbelépőt küld postán Judith Sargentini európai parlamenti (EP) képviselőnek Oroján Sándor, a Fidesz egri szervezetének ügyvezető alelnöke azzal a céllal, hogy a képviselő a várlátogatás alkalmával határaink, kultúránk és a mindennapok biztonságának védelméről szerezzen ismereteket.

Oroján úgy fogalmazott: a jelentés és a szavazás a bevándorláspárti európai liberálisok brüsszeli támadása volt Magyarország ellen annak érdekében, hogy hazánkat megbélyegezzék. A Fidesz álláspontja szerint a jelentést szabálytalanul és jogellenesen fogadta el az EP, majd hozzátette: a megyeszékhely történelmi múltjával bizonyította, hogy küzdeni kell és tud is a kultúránk megmaradásáért.


Judith Sargentini (MTI/Európai Parlament/Dominique Hommel)

– Eger évszázadokon keresztül védte hazánk és Európa határát. Ezt a történelmi leckét sem Sargentini asszony, se a bevándorláspárti politikusok nem tanulták meg, azért hívjuk Egerbe, hogy ezt bepótolhassa – jelentette ki Oroján Sándor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.