EUR: 327,37 Ft
CHF: 291,68 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb Eger

Egri várlátogatásra hívta Sargentinit Oroján Sándor

Egy várbelépőt küld postán Judith Sargentini európai parlamenti (EP) képviselőnek Oroján Sándor, a Fidesz egri szervezetének ügyvezető alelnöke azzal a céllal, hogy a képviselő a várlátogatás alkalmával határaink, kultúránk és a mindennapok biztonságának védelméről szerezzen ismereteket.

Oroján úgy fogalmazott: a jelentés és a szavazás a bevándorláspárti európai liberálisok brüsszeli támadása volt Magyarország ellen annak érdekében, hogy hazánkat megbélyegezzék. A Fidesz álláspontja szerint a jelentést szabálytalanul és jogellenesen fogadta el az EP, majd hozzátette: a megyeszékhely történelmi múltjával bizonyította, hogy küzdeni kell és tud is a kultúránk megmaradásáért.


Judith Sargentini (MTI/Európai Parlament/Dominique Hommel)

– Eger évszázadokon keresztül védte hazánk és Európa határát. Ezt a történelmi leckét sem Sargentini asszony, se a bevándorláspárti politikusok nem tanulták meg, azért hívjuk Egerbe, hogy ezt bepótolhassa – jelentette ki Oroján Sándor.

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.