EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Sport

Egy ezüstöt, két bronzot szereztünk a teke nemzetközi kupákban

A tekesportban megrendezték a hagyományos őszi nagy nemzetközi kupákat, a magyarok összesen egy ezüstöt és két bronzérmet szereztek.

A Rákoshegy csapata ezüstérmet szerzett az Európa Kupában

Ezüstérmet nyert a Rákoshegyi VSE női tekecsapata az Európa-kupában! Az EK-nak idén Szarajevó adott otthont, ahol a férfi mezőnyben az Alabárdos Szegedi TE is dobogóra állt: a Tisza-partiak bronzérmesek lettek. Az NBC Kupát a szerbiai Apatinban rendezték meg, itt a férfiak között a Répcelak SE-tekesop.hu együttese bejutott a négyes döntőbe, ahol végül harmadik lett.


A Világkupa küzdelmeit a horvátországi Zapresics csarnokában láthatta a közönség, ott a két zalaegerszegi csapat indult, a nőknél a ZTE-ZÁÉV TK Zalaegerszeg a negyedik lett, míg a férfiaknál a Zalaegerszegi TK egyetlen fával maradt le a négyes döntőről, és végül az ötödik helyen végzett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Drogba visszavonult

    Drogba visszavonult

    Bejelentette visszavonulását Didier Drogba elefántcsontparti labdarúgó, aki a Chelsea színeiben négyszer lett angol bajnok, és 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert.

  • Ékszerdobozba költözik a Vidi

    Ékszerdobozba költözik a Vidi

    Egy igazi ékszerdobozta költözhet a MOL Vidi FC – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a magyar bajnok stadionátadójának hivatalos sajtótájékoztatóján.