2019. december 07., szombat
Ambrus

Egyéb Szolnok

Elfogták a sírrongálót

Október 7-én vette észre valaki, hogy hozzátartozója sírjáról ellopták a kehelyformájú díszítőelemet; de nemcsak arról az egyről, hanem a környéken található sírhelyekről is.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy több mint negyven sír érintett, amelyekről egy ismeretlen tettes lefeszítette és ellopta az alumíniumból készült díszeket. Hamarosan kiderült, hogy nemcsak megrongálta, hanem el is adta őket egy színesfémtelepen: a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozói hamarosan megtalálták a kelyheket egy színesfémátvevő telepen, majd lefoglalták őket. A rendőrök azonosították az elkövetőt, és október 9-én előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Több mint 40 sírról lopta le a kelyheket az elkövető
Fotó: police.hu

A 21 éves törökszentmiklósi férfit kihallgatták
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.