EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Extra

Elhunyt exe miatt ment tönkre Grande kapcsolata

Ariana Grande és vőlegénye, Pete Davidson szakítása mindenkit nagyon meglepett, hiszen a pár egy hónap után eljegyezte egymást, és már az esküvőt tervezték.

Az énekesnő most mégis úgy döntött, hogy kilép a kapcsolatból. Nagyon megviselte exe, Mac Miller halála. Magát okolja, mert a rapper azután kezdett újra kábítószerezni, hogy szakítottak. Pete pedig nem nézte jó szemmel, hogy menyasszonya a volt párja után sír, és ezt többször szóvá is tette, ami hatalmas vitákkal és tányértörésekkel végződött. Végül Arianának elege lett abból, hogy párja nem támogatja őt ebben a nehéz időszakban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klárikáért izgul majd Korda György

  Klárikáért izgul majd Korda György

  Az idén 10 éves Budapest Poker Open decemberi versenyen minden eddiginél nagyobb összeget, akár 72 millió forintot is nyerhetnek pókerversenyzők a Las Vegas Casinóban.

 • Richter József: Csavarok tartják össze a karját

  Richter József: Csavarok tartják össze a karját

  Richter József artistaként rengeteg sérülést szerzett, jelenleg is csavarok találhatóak a karjába. Ennek ellenére is rendíthetetlen a hivatását tekintve, felesége is szakmabeli, akivel szeretnének majd gyermekeket, de egyenlőre a munka tölti ki minden idejüket.

 • Csepregi Éva: Nincs kedvem pasizni

  Csepregi Éva: Nincs kedvem pasizni

  Csepregi Éva márt több mint két éve szingliként éli mindennapjait. Az énekesnő korábban nagyon vágyott egy új szerelemre, azonban most a Lokálnak elárulta: megtanult egyedül is boldognak lenni és ha ez így marad sem esik kétségbe.