EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Extra

Elítélték Van Damme fiát

Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott. A fiatal még tavaly kapott dührohamot az Arizonai Egyetem kollégiumában, ahol konyhakéssel fenyegette meg lakótársát, aki kihívta a rendőrséget. A rendőrök Nicholas lakrészében drogot is találtak.

Profimedia, Uppa entertainment

Kapcsolódó Cikkek

 • Klárikáért izgul majd Korda György

  Klárikáért izgul majd Korda György

  Az idén 10 éves Budapest Poker Open decemberi versenyen minden eddiginél nagyobb összeget, akár 72 millió forintot is nyerhetnek pókerversenyzők a Las Vegas Casinóban.

 • Richter József: Csavarok tartják össze a karját

  Richter József: Csavarok tartják össze a karját

  Richter József artistaként rengeteg sérülést szerzett, jelenleg is csavarok találhatóak a karjába. Ennek ellenére is rendíthetetlen a hivatását tekintve, felesége is szakmabeli, akivel szeretnének majd gyermekeket, de egyenlőre a munka tölti ki minden idejüket.

 • Csepregi Éva: Nincs kedvem pasizni

  Csepregi Éva: Nincs kedvem pasizni

  Csepregi Éva márt több mint két éve szingliként éli mindennapjait. Az énekesnő korábban nagyon vágyott egy új szerelemre, azonban most a Lokálnak elárulta: megtanult egyedül is boldognak lenni és ha ez így marad sem esik kétségbe.