EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Eljegyzésre készül Pintér Tibor

Pintér Tibor és kedvese, Frida kapcsolata túl van a válságon. A szerelmesek a nyáron költöztek össze, és most szeretnének egy nagyobb közös otthont vásárolni, Tenya pedig a Lokálnak elárulta, ha így halad a kapcsolatuk, fél éven belül gyűrű kerülhet kedvese ujjára.

 

 

– Az összeköltözés után volt egy kisebb válság a kapcsolatunkban, mert nem volt könnyű összecsiszolódnunk. Frida elég nehezen viseli, hogy folyton dolgozom. A nyáron 40 fellépésünk volt a Nemzeti Lovas Színházzal, így az előadások után csak beestem az ágyba, és semmi időm nem volt rá – kezdte a 44 éves Pintér Tibor, aki már úgy érzi, sikerült túllépni a kezdeti nehézségeken. Most nagyon boldog 23 évvel fiatalabb párjával, akivel közösen tervezi a jövőt.


– Mostanra sikerült mindent rendeznünk. Frida megszokta a nagyvárosi életet, beiratkozott egy gyógymasszőrképzésre, és néhány darabban táncosként is közreműködik a színházban. Jövőre pedig a Testnevelési Egyetemre szeretne menni, aerobikoktató szakra. Boldogok vagyunk együtt, egyre jobban összecsiszolódunk, és egyre kevesebb köztünk a konfliktus is. Rengeteg tervem van a jövőre nézve, de nem akarom elsietni a dolgokat. Mindkét házasságomba nagyon gyorsan beleugrottam, és bár nem bántam meg egyiket sem, válás lett a vége. Nem akarok önző lenni, és felelőtlenül belerángatni egy 21 éves lányt bármiféle kötelékbe. Szeretném mindennek kivárni a maga idejét. Egyenlőre most egy közös otthon megvásárlása a következő lépés, és ha minden ilyen gördülékenyen megy, szerintem fél éven belül sor kerül a lánykérésre is – mesélt terveiről a Nemzeti Lovas Színház igazgatója. Tibor nemcsak szerelmére, hanem 12 éves fiára, Mátéra is nagyon büszke, akit nemrég az ország legszebb kisfiújának választottak.

– Nagyon büszke vagyok rá, ugyanakkor nem szeretném, ha ez töltené ki az életét. Fontosnak tartom, hogy a külső szépségét megtöltse tartalommal is, hogy egy értékes emberke legyen belőle. Annak viszont örülök, hogy megtapasztalhatja, milyen ez a világ, és el tudja dönteni, hogy szeretne-e majd ebbe az irányba haladni a későbbiekben. Valamelyik nap azt mondta nekem, hogy ő dráma–testnevelés szakos tanár lesz, aminek nagyon örültem, mert a tanítás gyönyörű hivatás, és így a számomra két legfontosabb dolgot űzi majd: a mozgást és a színjátszást.


(Facebook)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.