EUR: 322,35 Ft
CHF: 283,24 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Dunaújváros

Elkészült a menetrend

Megvan a női vízilabda OB I-es bajnokság sorsolása. A menetrend szerint a jövő héten már vízbe ugrik a dunaújvárosi együttes, mégpedig idegenben, ám az első hazai mérkőzésre sem kell sokáig várnia a csapat drukkereinek.

A menetrend szerint a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata elsőként a Tatabánya vendégeként játszik az első fordulóban és október 3-án kezdik meg a sorozat küzdelmeit.


Október elején kezdi a bajnokságot a DUE vízilabda csapata
(archív fotó: DFVE)

Nem kell azonban sokat várnia a drukkereknek, hogy hazai környezetben lássák az együttest: október 6-án a Szentes ellen ugranak vízbe Mihók Attila tanítványai, akik két héttel később, október 20-án a ZF- Eger ellenében igyekeznek megszerezni a bajnoki pontokat a Fabó Éva Sportuszodában. Az idén további két hazai meccset játszik a DUE: november 10-én az UVSE, december 12-én pedig az UVSE II. együttese lesz Menczinger Katáék ellenfele. Szintén a DUE együtteséhez kapcsolódó hír, hogy az idei szezonban Vályi Vanda tölti be a csapatkapitány szerepét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.