EUR: 332,35 Ft
CHF: 303,19 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Elkészült a menetrend

Megvan a női vízilabda OB I-es bajnokság sorsolása. A menetrend szerint a jövő héten már vízbe ugrik a dunaújvárosi együttes, mégpedig idegenben, ám az első hazai mérkőzésre sem kell sokáig várnia a csapat drukkereinek.

A menetrend szerint a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata elsőként a Tatabánya vendégeként játszik az első fordulóban és október 3-án kezdik meg a sorozat küzdelmeit.


Október elején kezdi a bajnokságot a DUE vízilabda csapata
(archív fotó: DFVE)

Nem kell azonban sokat várnia a drukkereknek, hogy hazai környezetben lássák az együttest: október 6-án a Szentes ellen ugranak vízbe Mihók Attila tanítványai, akik két héttel később, október 20-án a ZF- Eger ellenében igyekeznek megszerezni a bajnoki pontokat a Fabó Éva Sportuszodában. Az idén további két hazai meccset játszik a DUE: november 10-én az UVSE, december 12-én pedig az UVSE II. együttese lesz Menczinger Katáék ellenfele. Szintén a DUE együtteséhez kapcsolódó hír, hogy az idei szezonban Vályi Vanda tölti be a csapatkapitány szerepét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.