EUR: 363,68 Ft
CHF: 344,01 Ft
2020. április 01., szerda
Hugó

Extra

Előre megjósolták Meghan terhességét

A britek legnépszerűbb médiuma, Sally Morgan már szeptemberben megjósolta, hogy Meghan Markle-nek és Harry hercegnek gyermeke lesz. Jövendölése bejött, a palota közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint 2019 tavaszán érkezik az újabb királyi családtag.

Harry és Meghan idén májusban mondták ki a boldogító igent, és akkoriban óriási felháborodást váltott ki a jós Sally Morgan megérzése, miszerint a hercegnét nem az édesapja és nem is az édesanyja kíséri majd az oltárhoz. A jóslat azonban bejött, ugyanis Meghan végül Károly herceg oldalán vonult be. A látó később arról beszélt: a hercegi pár még év vége előtt bejelenti, hogy gyermekük lesz, ez tegnap meg is történt.


A brit sajtó szerint Meghan már túl van a tizenkettedik héten, a család pedig egy 30 millió forintos bulival fogja megünnepelni a kis trónörököst. Az álompár egyébként sosem titkolta, hogy mennyire vágyik családra, az utóbbi időben volt is alkalmuk gyakorolni. Rengeteg időt töltöttek együtt ugyanis Vilmos herceg és Kate Middleton gyerekeivel, György herceggel, Sarolta hercegnével, illetve a kis Lajossal, aki alig egy évvel lesz idősebb a jövő tavaszra várt picinél, aki a jelen állás szerint a hetedik lesz a trónöröklési sorban.

Kapcsolódó Cikkek